Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu VĂRSĂTOR, săptămâna 6 – 12 martie

Astrele v-au pregătit o săptămână extraordinară pentru carieră: chiar de luni seara, Luna intră în „casa Profesiei” din astrograma dvs, unde rămâne până în data de 8 martie. Tranzitul Lunii în Rac, la care se adaugă prezenţa Soarelui în zodia Peşti, adică în „casa Banilor” dvs, vă poartă noroc: găsiţi un job bine plătit sau, la actualul loc de muncă, primiţi o mărire de salariu.

Prezenţa Lunii însemnul Racului are şi un alt aspect pozitiv pentru că poate însemna,. pentru dvs, şi rezolvarea unor probleme de sănătate.

Luna intră în „casa iubirii” pentru VĂRSĂTOR

Între 8 şi 11 martie, Luna se va afla în zodia Leu, adică în „casa Iubirii” din astrograma dvs şi vă ajută să aveţi parte de armonie în relaţia de cuplu. Casa Iubirii este şi „casa Copiilor”, deci relaţia dvs cu cei mici va fi, de asemenea, favorizată de astre. Iar dacă vă doriţi un copil,. în aceste zile s-ar putea să primiţi „vestea cea mare”.

Sfârşitul de săptămână este marcat de Luna Plină care se produce în zodia Fecioarei şi în casa a VIII-a din astrograma dvs, o casă a Puterii. Luna Plină din 12 martie vă aduce noroc dacă ştiţi să vă stabiliţi priorităţile şi să vă concentraţi cu adevărat pe obiectivele pe care le stabiliţi. Nimeni şi nimic nu ar trebui să vă abată de la drumul dvs!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top