Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii care vor să se mute sau să investească într-o casă primesc ajutor financiar din partea familiei.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Bebec le recomandă nativilor să păstreze echilibrul între carieră și familie și să acorde mai multă atentie sănătății.

Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie va avea loc în zodia Rac și în sectorul Casei și Familiei din astrograma nativilor.

Unii dintre ei vor petrece primele zile din an în compania familiei, iar alții își vor inaugura noua locuință de Anul Nou. Unii nativi vor începe să își reamenajeze casa în această săptămână, în timp ce alții vor hotărî să se mute și vor căuta oferte cât mai avantajoase.

Pentru toate acestea va fi nevoie de bani, dar Berbecii vor fi ajutați de părinți sau de alte rude apropiate să își îndeplinească dorințele legate de casă ori de afacerile imobiliare sau de alte afaceri la domiciliu care ar putea fi, de asemenea, opțiuni luate în considerare de nativi.

Spiritul de inițiativă, ambiția și dorința de a-și schimba viața  bine vor fi puternic susținute de revenirea planetei Uranus la mersul direct în data de 2 decembrie, în zodia Berbec.

Miercuri, 3 ianuarie, va fi o zi excelentă pentru cariera Berbecilor: vor fi premiați sau promovați la serviciu sau vor putea să își găsească un job foarte bun.

Joi, 4 ianuarie, Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma lor dar,  aspectul tensionat format cu Jupiter din Scorpion ar putea să provoace tensiuni în cuplu, din cauza unor neînțelegeri privind administrarea bugetului comun.

Vineri, Luna se va muta în zodia Fecioară și va îndrepta atenția nativilor asupra sănătății personale, iar sâmbătă îi va favoriza pe nativii care își caută surse suplimentare de venit.

Duminică, 7 ianuarie, va fi o zi foarte norocoasă pentru Berbeci pentru că vor primi ajutor financiar concret din partea familiei pentru proiectele personale.  Dar în cuplu pot apărea tensiuni dacă nativii nu reușesc să păstreze echilibrul între viața personală și carieră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top