Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii sunt receptivi la nou și nestatornici în iubire. În carieră, creativitatea poate fi marele lor atu.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Săgetător anunță o surprinzătoare”dinamică sentimentală” pentru cei singuri și surprize plăcute pentru cei care au o relație.

Săptămâna va începe sub puternicul marcaj al Lunii Pline care va avea loc în noaptea de 1 spre 2 ianuarie  în zodia Rac și al revenirii planetei Uranus la mersul direct în ziua de 2 ianuarie, în zodia Berbec.

Pentru Săgetători, Luna Plină va aduce câștiguri și avantaje prin intermediul altora, vești bune legate de veniturile partenerului sau prime și  bonusuri de la actualul loc de muncă.

În plan personal, Luna Plină din zodia Rac poate spori pasiunea sau dorința de a se implica mai serios intr-o anumită relație sentimentală.

Viața personală a Săgetătorilor va fi puternic influențată și de Uranus, planeta Schimbărilor neașteptate, aflat în zodia Berbec și în casa Iubirii din astrograma lor.

Uranus îi va face foarte „receptivi la nou”, dornici de aventură  și nestatornici. Nativii singuri vor fi influențați în mod special de acest aspect. Ei se vor îndrăgosti la prima vedere, dar se vor răzgândi rapid și își vor îndrepta atenția spre altă idilă. Sau se vor îndrăgosti de persoane despre care altădată ar fi spus că”nu sunt genul lor”.

Dar Uranus aflat în Berbec poate să le aducă Săgetătorilor și vești-surpriză legate, de exemplu, de o sarcină sau de nașterea unui copil.

În dimineața zilei de miercuri, 3 ianuarie, Luna va intra în zodia Leu și, până vineri, va acționa în casa Străinătății din astrograma Săgetătorilor.

Perioada respectivă va fi una favorabilă pentru nativii care vor să călătorească sau să se stabilească în altă țară. Dar Luna în Leu va amplifica și interesul nativilor pentru studierea unei limbi străine sau pentru diferite cursuri și programe de dezvoltare personală.

Vineri, 5 ianuarie, Luna va intra în zodia Fecioară și până la sfârșitul săptămânii va îndrepta atenția nativilor spre carieră.

Unii dintre ei vor fi promovați la serviciu, unii își vor găsi, în sfârși, un loc de muncă, în timp ce alții vor decide că a sosit momentul să lucreze pe cont propriu.

Un aliat puternic pentru aceștia din urmă va fi tocmai Uranus pentru că le va spori creativitatea și îi va ajuta să găsească soluții ingenioase și să lanseze proiecte originale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top