Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii nemultumiți de actualul loc de muncă sau de statutul lor profesional iau în calcul schimbări drastice.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Vărsător pune accent pe viața profesională a nativilor, pe schimbările necesare în rutina zilnică, dar și pe relația nativilor cu persoana iubită și cu copiii. Pentru cei singuri, anunță noroc în dragoste.

Anul 2018 începe cu o Lună Plină în zodia Rac și cu revenirea lui Uranus, planeta Schimbărilor surprinzătoare, la mersul direct, în zodia Berbec.

Pentru Vărsători, Luna Plină va aduce vești bune în plan profesional sau vești  bune legate de sănătatea proprie sau a cuiva drag.

Vărsătorii pot fi premiați la locul de muncă sau pot fi desemnați să coordoneze proiecte interesante. Pentru mulți nativi, însă, Luna Plină din zodia Rac va fi o foarte bună ocazie pentru evaluare, bilanț și planuri de viitor.

S-ar putea ca, în urma acestei evaluări, unii Vărsători să își dea seama că actuala profesie nu îi mulțumește sau că nu sunt destul de apreciați la actualul loc de muncă. În consecință, vor lua în calcul schimbarea job-ului sau a domeniului de activitate sau demararea unei afaceri personale.

Miercuri, 3 ianuarie, Luna va intra în zodia Leu și, până vineri dimineață, va acționa în casa Iubirii din astrograma Vărsătorilor.

Unii nativi se vor îndrăgosti, alții se vor bucura de afecțiune în cuplu, în timp ce alții vor fi tentați să reia legătura cu un fost partener sau vor fi contactați de cineva din trecutul lor sentimental. Și nu-i deloc întâmplător! Uranus, planeta Surprizelor, se află în casa Trecutului din astrograma generală a zodiei Vărsător.

Dar Luna in Leu va influența în mod pozitiv și relația Vărsătorilor cu copiii pentru că, în astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii.

Vineri, 5 ianuarie, Luna va ajunge în zodia Fecioară și, până la sfârșitul săptămânii, va acționa în casa Banilor altora din astrograma Vărsătorilor.

Aceștia pot recupera o datorie sau pot primi o sumă de bani pentru o activitate din trecut sau pot primi răspuns favorabil la o cerere de credit sau de sponsorizare.

Duminică, 7 ianuarie, atenția Vărsătorilor se va îndrepta, din nou, spre carieră pentru că atunci poate să apară o șansă neașteptată, pe care ar fi bine să o valorifice. Aceasta este „adusă” de tandemul Marte-Jupiter, care acționează în casa Carierei din astrograma lor (Marte este planeta Acțiunii, iar Jupiter, planeta Norocului).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top