Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Balanţă. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Balanţă.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu – Balanță. Conjuncția Lună- Jupiter le aduce Balanțelor oportunități extraordinare.

Pentru Balanțe, Luna Plină din data de 11 aprilie are o semnificație deosebită nu doar pentru că se produce în zodia lor, ci mai ales pentru că este însoțită de „conjuncția” dintre Lună și planeta Jupiter.

Astfel, Luna și Jupiter „acționează în echipă” în favoarea Balanțelor, aducându-le noroc și oportunități extraordinare, așteptate de mult timp.

În preajma zilei de 11 aprilie, Balanțele pot avea o  realizare legată de viața de cuplu (de exemplu, unele Balanțe decid, împreună cu partenerii, să oficializeze relația sau să devină părinți) sau de carieră (de exemplu, primesc oferte de  colaborare pe care sunt tentate să le accepte imediat).

Dar, cum din data de 10 aprilie, Mercur,” planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor”, este în mers retrograd, Balanțele trebuie să analizeze cu atenție fiecare ofertă și să nu ia decizii pripite.

Mercur este retrograd în zodia Taur și în „casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, motivându-i pe nativi să își achite datoriile dar și să înceapă demersurile necesare pentru a recupera investiții sau împrumuturi din trecut. Tranzitul amintit nu este, însă, indicat pentru obținerea de credite, sponsorizări sau finanțări pentru că banii se obțin mai greu, oamenii se răzgândesc și înțelegerile nu sunt „bătute în cuie” decât pe hârtie. Pentru contracte, afaceri, parteneriate, Balanțele trebuie să aștepte până în 4 mai , când Mercur va reveni la mersul direct.

Deocamdată, în mișcare retrogradă este și planeta Venus, cea care patronează semnul zodiacal al Balanțelor și care se află în zodia Pești.

Venus în Pești marchează „casa Profesiei și a Sănătății” Balanțelor. Acestea pot să își schimbe domeniul de activitate sau job-ul, dar și stilul de viață, optând pentru unul mai echilibrat și mai sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top