Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Capricorn. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Capricorn.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Capricorn

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Capricorn. În această săptămână Capricornilor li se face dreptate.

Luna Plină din data de 11 aprilie vine cu vești foarte bune pentru cariera Capricornilor. Aceștia sunt promovați sau câștigă un concurs, primesc o mărire de salariu sau sunt lăudați „la scenă deschisă”.

Pentru unii Capricorni, ziua de 11 aprilie poate fi una a adevărului sau una în care li se face dreptate și meritele lor sunt recunoscute sau învinuirile ori criticile îndreptate împotriva lor sunt retrase, pe baza unor informații și dezvăluiri pe care Mercur retrograd le scoate la lumină.

Mercur retrograd în zodia Taur acționează în „casa Iubirii” nativilor Capricorn și, în plan social și personal, îi ajută pe Capricorni să recapete simpatia sau admirația celor din jur, iar în plan personal, să abordeze chiar și subiecte-tabu, cu partenerul de cuplu. Acțiunea planetei Mercur este susținută de cea a planetei Venus, aflată în mișcare retrogradă până în data de 15 aprilie, în zodia Pești și în „casa Comunicării” din astrograma Capricornilor. Toate subiectele ignorate sau evitate în trecut sunt aduse în discuție de către Capricorni pentru că aceștia vor să își evalueze corect relațiile și partenerii.

În data de 15 aprilie, Venus va reveni la mersul direct, iar Capricornii vor dori „să iasă în lume”, să călătorească, să își facă prieteni noi, iar ocaziile în acest sens nu le vor lipsi.

Perioadă bună pentru cariera Capricornilor

Nu vor lipsi din agenda lor nici întâlnirile legate de profesie și nici oferte sau negocierile. Și chiar dacă vor primi și oferte foarte avantajoase, ar fi bine ca, până în mai, să nu semneze nici un contract. Abia din 4mai, după ce Mercur rebine la mersul direct, începe o perioadă bună și pentru afacerile Capricornilor.

Deocamdată, în această săptămână, opoziția dintre Jupiter și Uranus vine cu evenimente  care umbresc bucuria succesului. De exemplu, sunt promovați dar noul job presupune și mutarea în altă localitate, spre nemulțumirea familiei.

Important este însă că acum și Capricornii, și nativii altor zodii sunt ajutați de Jupiter să găsească soluții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top