Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Fecioară. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Fecioară.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Fecioară

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Fecioară. În această săptămână Fecioarele sunt norocoase: primesc bani și cadouri. Săptămâna 10 -16 aprilie vine cu multe surprize pentru Fecioare, mai ales în plan financiar.

Luna Plină din data de 11 aprilie „se  petrece” chiar în „casa Banilor” din astrograma Fecioarelor. Acolo se află și planeta Jupiter, iar așa-numita „conjuncție” dintre Lună și Jupiter amplifică șansele Fecioarelor de a primi, de a câștiga și chiar de a găsi bani. În plus, prezența Soarelui în zodia Berbec influențează „casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor, iar acestea pot primi, de asemenea, cadouri valoroase de la persoanele dragi sau comisioane și bonusuri de la serviciu.

Dar tot în zodia Berbec se află planeta Uranus, care aduce tot felul de surprize și schimbări neașteptate. Opoziția dintre Uranus și Jupiter acompaniat de Lună provoacă situații neașteptate care le obligă pe Fecioare să folosească banii pentru a rezolva problemele altora sau pentru a face achiziții care, în viitorul apropiat, se vor dovedi a fi fost nu doar necesare, ci și inspirate.

Fecioarele au șansa de a face mai mulți bani

S-ar putea ca partenerul de viață sau un colaborator foarte apropiat să aibă nevoie, urgent, de banii pe care Fecioarele intenționau să îi folosească pentru a-și cumpăra ceva sau pentru a achita un curs ori, de ce nu, un bilet de vacanță. Generoase cum sunt, Fecioarele vor oferi ajutorul solicitat, iar astrele nu vor ignora asta. Jupiter le va oferi nativilor șanse suplimentare și oportunitatea de a câștiga mai mulți bani.Și toate acestea se vor concretiza după data de 4 mai, când se va incheia tranzitul retrograd al planetei Mercur, tranzit ce va începe luni, 10 aprilie.

Dar, până în 15 aprilie, Fecioarele sunt marcate și de tranzitul retrograd al planetei Venus, în zodia Pești și în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. Când Venus va reveni la mersul direct, Fecioarele vor ști care sunt relațiile în care doresc și merită să rămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top