Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Gemeni

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Gemeni. În această săptămână Gemenii pot „pune la cale un copil”

Luni, 10 aprilie, Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Taur și în „casa Trecutului” dar și  a Secretelor din astrograma Gemenilor. Iar Mercur este chiar planeta care îi patronează pe acești nativi.

Astfel, începe o perioadă de 3 săptămâni în care Gemenii pot să afle informații despre trecutul unor persoane apropiate sau, în plan profesional, pot să refacă ori să recupereze documente pierdute sau pot să reia proiecte abandonate.

Luna Plină din data de 11 aprilie îndreaptă atenția Gemenilor spre persoana iubită, iar Venus și Mercur în mers retrograd amplifică riscul unor tensiuni în cuplu pe fondul unor informații care vizează trecutul unuia dintre parteneri.

Fie Gemenii află ceva despre persoana iubită și nu sunt deloc încântați, fie informații referitoare la trecutul Gemenilor ies la iveală și tulbură atmosfera din familie.

Discuțiile, explicațiile, negările, justificările nu au efectul scontat decât după data de 15 aprilie, când Venus revine la mersul direct, dar mai ales după 4 mai,când planeta Comunicării, Mercur, revine la mersul direct.

Vești bune pentru Gemenii care vor să devină părinți

Luna Plină din zodia Balanță, din data  de 11 aprilie, influențează și „casa Copiilor” din astrograma Gemenilor, acolo unde se află și Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie. Gemenii care își doresc să devină părinți pot profita de „conjunctura astrală” favorabilă, amplificată și de prezența lui Saturn în Săgetător, care le cere nativilor să dea dovadă de maturitate, seriozitate și responsabilitate în relația de cuplu. Unii Gemeni pot „pune la cale” un copil, iar alții află că vor deveni părinți.

Vestea îi poate bulversa mai ales pe nativii care își făcuseră deja planuri privind cariera și care, de acum , trebuie să țină cont de schimbările pe care le implică venirea pe lume a unui copil.

Începând de miercuri, mutarea Lunii în zodia Scorpion înseamnă îndreptarea atenției Gemenilor spre profesie, colaborări și afaceri. Dar Gemenilor li se cere să renunțe la obiceiul de a se implica în mai multe proiecte, pentru a evita stresul, oboseala și problemele de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top