Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Leu. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Leu.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Leu

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Leu. Leii nu reușesc să păstreze echilibrul între carieră și viața personală.

Luna Plină din data de 11 aprilie vine cu o agendă încărcată pentru Lei: multe drumuri, multe convorbiri și conversații, dar și oferte, negocieri sau contracte de semnat.

Conjuncția dintre Lună și Jupiter se formează în zodia Balanței și în „casa Comunicării” din astrograma Leilor, amplificând dorința acestora de a „socializa” și de a se bucura de succes.

Dar, în „goana după succes” și afirmare, unii Lei ajung să îi neglijeze pe cei dragi, provocând tensiuni în cuplu și în relația cu copiii. Tranzitul retrograd al planetei Saturn în zodia Săgetător ocupă tocmai „casa Iubirii” din astrograma Leilor și le cere nativilor să pastreze echilibrul între viața personală și carieră.  Leilor nu le va fi foarte ușor să facă asta în această săptămână și din cauza „careului” dintre Jupiter și planeta Pluton (aflată în Capricorn și în „casa Profesiei” din astrograma Leilor).

Un alt careu se formează între Pluton și Uranus, relația tensionată dintre planetele amintite afectând și „casa a IX”-a din astrograma Leilor, care se referă la tot ceea ce ține de străinătate și de relația cu străinii.

În acest context, există riscul ca unele evenimente să se amâne,spre dezamăgirea Leilor care anunțaseră că vor onora invitațiile primite și care sunt anunțați de amânare abia „pe ultima sută de metri”.

Schimbări neașteptate pentru Lei

Sau există riscul ca unii Lei, care obținuseră burse ori sponsorizări, să afle, cu surprindere, că bursele nu se mai acordă în aceleași condiții sau că sponsorizările au fost diminuate.

Toate aceste schimbări se petrec „peste noapte” , dar intervenția salvatoare a lui Jupiter le oferă Leilor alte oportunități care, în final, se vor dovedi a fi deosebit de avantajoase pentru nativi.

Schimbările neașteptate, încurcăturile sau amânările sunt provocate și de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Taur. Acest tranzit afectează sectorul Carierei din astrograma Leilor și va dura până la începutul lunii mai. Până atunci, Leilor li se recomandă dă nu semneze contracte și să nu înceapă afaceri și proiecte noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top