Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Scorpion. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Scorpion.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Scorpion

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Scorpion. Scorpionii au nevoie de liniște pentru a-și clarifica gândurile și sentimentele.

Luni, 10 aprilie, Mercur își începe mișcarea retrogradă în zodia Taur și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Scorpionilor.

Acesteia i se adaugă ,până la 15 aprilie, tranzitul retrograd al planetei Iubirii, Venus, în „casa Iubirii” din astrograma Scorpionilor, nativii trecând acum printr-o perioadă de mari schimbări, viața de cuplu fiind în special vizată.

Venus în mers retrograd îi ajută pe Scorpioni să își analizeze viața sentimentală și, împreună cu partenerul, să afle care sunt adevăratele probleme ale cuplului și să caute soluții sau, dacă nu  ajung la concluzia că relația nu mai are viitor, să opteze pentru despărțire.

Totuși, hotărârile definitive se vor lua abia în mai, după ce se va sfârși tranzitul retrograd al lui Mercur.

Tot atunci vor decide ce fac cu viața lor și cu relațiile în care sunt implicați și nativii care, în timpul „retrogradării” planetei Venus, au fost tentați să se întoarcă la foste iubiri sau chiar au reluat legătura cu foști partenerii.

Lucrurile se vor clarifica în timp, dar acum, Scorpionii au nevoie de liniște și de momente de singurătate în care să își limpezească gândurile.

Astfel de momente le va oferi Luna Plină din data de 11 aprilie, care va avea loc în zodia Balanță și în „casa Trecutului și a Secretelor” din astrograma Scorpionilor.

Scorpionii ar trebui să fie foarte atenți la mesaje

Dar Luna Plină din semnul Balanței îi îndeamnă pe Scorpioni să își folosească intuiția și să fie foarte atenți la mesajele pe care le primesc. Nu este vorba doar de informații legate de partener sau de colaboratori  sau doar de secrete și dezvăluiri, ci și de informațiile pe care Scorpionii le primesc „din astral” , prin intermediul viselor.

Tot în această perioadă, prezența Soarelui alături de Uranus în zodia Berbec aduce, pentru Scorpioni, oportunități profesionale, cum ar fi un job mai bun sau o surprinzătoare ofertă de colaborare primită de la un fost coleg sau partener.

În cazul Scorpionilor care au probleme de sănătate, Soarele și planeta Uranus vin cu șanse extraordinare de vindecare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top