Connect with us
Horoscop saptămânal 10 -16 aprilie 2017 Oana Hanganu. Previziunile astrologice ale acestei săptămâni realizate de astrologul Oana Hanganu.

Știri

Horoscop saptămânal 10 -16 aprilie 2017 Oana Hanganu. Surprize și schimbări pentru zodii

Horoscop saptămânal 10 -16 aprilie 2017 Oana Hanganu. În această săptămână, viața Berbecilor e plină de schimbări neprevăzute și ei se pot convinge că, de multe ori, „Tot răul e spre bine”.

Taurii, mari iubitori de frumos și de obiecte scumpe, nu pot cheltui atât cât și-ar dori, pentru că tranzitul retrograd al planetei Mercur începe luni, chiar în zodia lor.

Gemenii care își doresc să devină părinți „pot pune la cale un copil”, în timp ce Racii se ceartă cu prietenii care le-au înșlat așteptările, iar Leii nu reușesc să păstreze echilibrul între carieră și viața personală.

Fecioarele sunt norocoase și primesc și bani, și cadouri scumpe, iar Balanțele trebuie să nu rateze oportunitățile aduse de Luna Plină care se produce chiar în semnul lor zodiacal.

Scorpionii au nevoie de liniște pentru a-și pune în ordine gândurile și sentimentele, în timp ce Săgetătorii trebuie să fie atenți pentru că, dacă „lucrează cu bani”, riscă să aibă probleme la serviciu.

Capricornilor li se face dreptate, Vărsătorii au o agendă încărcată, iar Peștii au noroc, dar banii le intră în cont cu întârziere.

Vezi previziunile pentru fiecare zodie in parte la finalul articolului!

Horoscop saptămânal 10 -16 aprilie 2017 Oana Hanganu – Mercur retrograd în Taur și Lună Plină în Balanță

Săptămâna 10 -16 aprilie este marcată de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Taur, tranzit care începe luni, 10 aprilie și durează până în 4 mai. Mercur retrograd afectează tot ceea ce este legat de comunicare, transport și călătorii, dar și afacerile.

Cel mai important eveniment al săptămânii are loc marți, 11 aprilie: Luna Plină în zodia Balanței. Tot atunci se formează și conjuncția dintre Lună șj Jupiter , care influențează atât relațiile de iubire, cât și parteneriatele de afaceri sau relațiile de muncă.

Până în 15 aprilie, relațiile de iubire sunt influențate și de tranzitul retrograd al planetei Venus în zodia llină de sensibilitate și romantism a Peștilor. Venus retrograd ne ajută să ne analizăm viața sentimentală, să înțelegem unde am greșit sau greșim și mai alea să înțelegem ce dorim, cu adevărat de la o relație. Când Venus va reveni la mersul direct, vom ști ce schimbări trebuie să facem și care sunt relațiile și parteneriatele în care merită, cu adevărat, să rămânem.

Apasă pe zodia ta pentru a-ți citi horoscopul săptămânii: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top