Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Pești

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Pești

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Pești. Peștii își pot îndeplini o mai veche dorință: pleacă în vacanță sau își găsesc un job în străinătate. În relațiile care îi interesează, ei trebuie să facă primul pas.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Pești anunță câștiguri suplimentare și cadouri sau prime la actualul job, dar și călătorii sau oferte de muncă primite din străinătate.

Din 9 decembrie, au crescut șansele Peștilor de a pleca în străinătate, fie în interes profesional, fie în interes personal.

Oportunități în această direcție pot să apară chiar de la începutul săptămânii, cu ajutorul sau la recomandarea unui prieten. Cea mai potrivită zi va fi cea de marți, 12 decembrie.

Miercuri, 13 decembrie, Peștii vor avea un important succes în carieră, așa cum anunță conjuncția dintre Soare și planeta Mercur.

Dar, pentru că Mercur este retrograd până în ziua de 23 decembrie,  s-ar putea ca nativii să se bucure, concret de efectele acestui succes abia după data amintită. De exemplu, mărirea de salariu anunțată acum va fi pusă în practică abia din ianuarie,  anul viitor.

Joi, 14 decembrie, Luna se va muta în Scorpion, alături de Marte, planeta Acțiunii și de Jupiter, planeta Norocului. Această  „combinație astrală” le cere Peștilor să facă primul pas în relațiile care îi interesează.

De exemplu, Peștii care vor să lucreze la o anumită firmă (inclusiv în străinătate) trebuie să își trimită CV-ul dar și să facă anumite cursuri de perfecționare, să învețe foarte bine o limbă străină, să afle cât mai multe despre compania, domeniul sau țara care îi interesează.

Vineri, 15 decembrie, Peștii pot primi o veste de la un prieten din străinătate sau își pot face noi prieteni care, peste nu mult timp, îi vor ajuta, dacă vor dori să muncească ori să se stabilească în altă țară.

În weekend, Peștii pot avea o plăcută surpriză financiară, iar banii primiți vor fi folosiți pentru călătoria sau vacanța la care  visează de mult sau pentru diferite cursuri și programe de dezvoltare personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top