Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Vărsător

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Vărsător

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Vărsător. Vărsătorii primesc invitații-surpriză la evenimente la care nu sperau să ia parte sau foști colegi, acum oameni de succes, le propun să colaboreze.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Vărsător anunță călătorii în străinătate sau vești importante de la cineva de departe, dar și schimbări favorabile în carieră.

Invitația de a petrece sărbătorile împreună cu un prieten din străinătate sau de a lua parte la un eveniment profesional la care vor fi prezenți și specialiști din alte țări ar putea să le parvină Vărsătorilor în zilele de luni sau marți.

Ziua de miercuri, 13 decembrie, le poate aduce Vărsătorilor confirmarea oficială a succesului profesional: promovarea la actualul loc de muncă sau o ofertă de colaborare foarte motivantă, primită de la un alt angajator.

Dar, dacă Vărsătorii vor să accepte noua ofertă, e bine să aștepte sfârșitul lunii decembrie pentru semnarea contractului.

Atunci Mercur, planeta Afacerilor, va fi în mișcare directă, iar planeta Saturn nu se va mai afla în casa Prietenilor și a rețelelor profesionale din astrograma lor. Toate acestea vor favoriza noile proiecte și noile afaceri.

Joi, 14 decembrie, Vărsătorii vor primi bani, fie de la serviciu, fie pentru o activitate desfășurată pe cont propriu.

Vineri, 15 decembrie, conjuncția dintre Venus și Mercur retrograd îi poate ajuta pe Vărsători să aibă succes (și profit) din afaceri sau proiecte online, să fie invitați la evenimente importante pentru domeniul lor activitate sau pur și simplu să își facă noi prieteni.

În weekend, Soarele va forma un așa-numit „trigon” cu planeta Uranus, iar acesta le poate aduce Vărsătorilor invitații -surpriză la evenimente

la care nu sperau să ajungă, ocazia de a călători în locuri pe care nici nu sperau să le vadă sau vești de la foști colegi sau prieteni care au succes și le propun să colaboreze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top