Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele călătoresc sau sunt interesate de colaborări cu persoane și firme din străinătate. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea cu ajutorul prietenilor sau al internetului.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Balanță anunță oportunități profesionale, călătorii și noi relații cu persoane din străinătate.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Intrarea planetei Mercur în zodia Rac, în ziua de 12 iunie, va aduce un plus de dinamism în sectorul Carierei din astrograma Balanțelor. Acestea trebuie să nu rateze oportunitățile sau ”să le provoace”, adresându-se direct persoanelor sau firmelor cu care ar dori să colaboreze.

Multe oportunități ar putea fi legate de persoane sau firme din străinătate (sau firme mixte), iar șansele în această direcție pot apărea în prima parte a săptămânii, ”aduse” de Luna Nouă din data de 13 iunie.

Luna Nouă din 13 iunie va avea loc în zodia Gemeni și în ”casa Străinătății” din astrograma Balanțelor. Această Lună Nouă poate aduce și noi prieteni din străinătate sau călătorii în alte țări, în interes profesional sau personal.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Balanță – Oana Hanganu

În data de 14 iunie planeta Venus (care le patronează pe Balanțe) va intra în zodia Leu și va influența în mod pozitiv ”casa Prietenilor” din astrograma Balanțelor. Venus în Leu va favoriza nu doar extinderea cercului social al acestora, ci și transformarea unei vechi prietenii într-o relație de iubire. Sau intâlnirea sufletului-pereche cu ajutorul prietenilor.

Dar într-o astrogramă, ”casa Prietenilor” este și sectorul Planurilor de viitor și cu Micul Benefic aici, Balanțele pot face pași importanți în transformarea visurilor și planurilor în realitate. Totuși, trebuie să fie realiste și să țină cont de resursele reale de care dispun și de responsabilitățile pe care și le asumă.

Ultima parte a săptămânii va fi dominată de prezența Lunii în zodia Leu, alături de planeta Venus, aspect care le recomandă Balanțelor să acorde o mai mare atenție internetului ca resursă, nu doar ca mijloc de deconectare sau socializare.

Multe Balanțe își pot găsi parteneri de afaceri sau finanțatori pe internet sau își pot întâlni marea iubire tot prin intermediu internetului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top