Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Peşti - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Peşti – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Peşti – Oana Hanganu. Peștii se mută în casă nouă, obțin o mărire de salariu sau un job mai bun, iar în relația cu persoana iubită au parte de armonie.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Pești anunță o perioadă favorabilă mutării în casă nouă, dar și mai multă armonie în relația nativilor cu copiii și cu persoana iubită.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Luna Nouă din data de 13 iunie va avea loc în zodia Gemeni și în sectorul Casei și familiei din astrograma Peștilor și va fi un moment excelent pentru mutarea în casă nouă, pentru redecorarea actualei locuințe sau pentru achiziționarea unei case ori a unui teren.

Pentru mulți nativi Pești, Luna Nouă din 13 iunie poate fi și un moment foarte bun pentru lansarea unei afaceri de familie. În ceea ce privește afacerile, Peștii pot avea succes și dintr-un hobby, în special după data de 12 iunie, când Mercur va intra în sectorul Creativității din astrograma lor.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Peşti – Oana Hanganu

Aflată în zodia Rac, planeta Comunicării, Mercur, va influența și atmosfera din cuplu pentru că va aduce mai multă armonie în relația Peștilor cu persoana iubită. Armonia se va regăsi, de asemenea, și în relația nativilor cu proprii copii.

Un alt eveniment astral important din această săptămână va fi intrarea planetei Venus în zodia Leu și în ”casa Profesiei” din astrograma Peștilor.

Aflată în zodia Leu până în luna iulie, planeta Iubirii, Venus, le poate aduce Peștilor o idilă la locul de muncă sau le poate îmbunătăți relația de colaborare cu șefii și colegii. În același timp,”Micul Benefic” Venus îi poate ajuta pe nativii Pești să obțină un job mai bun sau o mărire de salariu la actualul job.

Ultima parte săptămânii va fi dominată de prezența Lunii în zodia Leu, alături de Venus. Mai mult, în ziua de sâmbătă, Luna și Venus vor acționa ”în tandem” și le vor purta noroc nativilor care susțin interviuri de angajare, care aplică pentru un job sau merg la serviciu. Aceștia din urmă vor fi remarcați de șefi și promovați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top