Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii primesc noi oferte de colaborare sau discută cu persoane care îi pot sprijini în carieră. În plan sentimental și relațional, șansa le surâde cu adevărat, inclusiv celor singuri.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Vărsător anunță vești bune legate de profesie și de sănătate, dar și armonie în cuplu sau, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Intrarea planetei Mercur în zodia Rac, în ziua de 12 iunie, va însemna începutul unei perioade favorabilă schimbărilor în plan profesional. Mercur în Rac va favoriza negocierile și întâlnirile cu persoane care pot juca un rol important în cariera nativilor, va aduce noi oferte de colaborare sau de asociere sau schimbări pozitive la actualul loc de muncă.

În ziua de 13 iunie va fi Lună Nouă în zodia Gemeni și în ”casa Iubirii” din astrograma Vărsătorilor. Așadar, Luna Nouă le poate aduce Vărsătorilor o nouă iubire sau un nou început în relația sentimentală existentă. Tot Luna Nouă le poate aduce succes în proiectele care le permit Vărsătorilor să își exprime creativitatea.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Și, pentru că într-o astrogramă, ”casa Iubirii” se referă și la copii, Luna Nouă din 13 iunie le poate aduce Vărsătorilor vești bune legate de copiii lor sau, pentru cei care își doresc să devină părinți, vestea cea mare.

A doua zi, în 14 iunie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Leu și în sectorul Mariajului din astrograma Vărsătorilor, unde va rămâne până în iulie. Venus în Leu va aduce sensibilitate și va consolida sau va reface armonia în cuplu, iar în cazul Vărsătorilor singuri, le va ”facilita” întâlnirea cu sufletul-pereche.

Aflată în zodia Leu, planeta Venus le va purta noroc Vărsătorilor și în parteneriatele de afaceri, și în colaborările profesionale. Iar asta, pentru că Venus este și ”Micul Benefic” și aduce și oportunități financiare.

Ultima parte a săptămânii va fi dominată de prezența Lunii în zodia Leu și în sectorul Parteneriatelor și mariajului din astrograma Vărsătorilor. Mai mult, în ziua de sâmbătă, Luna va acționa ”în tandem” cu planeta Venus, iar nativii Vărsător (și relațiile lor cu cei din jur) nu vor avea decât de câștigat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top