Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Capricorn.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Capricornii au noroc. Li se recalculează o factură sau o taxă deja achitată și, spre bucuria lor, află că au bani de primit.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Capricorn începe cu vești bune în plan sentimental.

Luni, 11 septembrie, armonia dintre Lună și Taur se reflectă și în relația de cuplu, nativii fiind mai dispuși să îi facă pe plac persoanei iubite.

Marți, 12 septembrie, Capricornii care fac imprudența de a le vorbi colegilor despre problemele personale vor regreta indiscreția.

Nimeni nu îi va ajuta, concret, iar unii colegi vor face comentarii pline de venin.
Miercuri, 13 septembrie, nativilor Capricorn le va merge bine, în plan financiar. S-ar putea să li se recalculeze o factură sau cuantumul unei taxe și să afle că au bani de primit.

Joi, 14 septembrie, un eveniment la care anunțaseră că vor lua parte se amână ori se anulează, spre dezamăgirea Capricornilor care își pregătiseră o ținută „ca la carte”.

Vineri, 15 septembrie, Capricornii au șanse mari să câștige un concurs ori să primească un comision sau un alt bonus la serviciu.

Sâmbătă, 16 septembrie, Capricornii primesc un cadou și de la partenerul de viață sau măcar promisiunea că acesta îi va sprijini financiar în proiectele personale.

Duminică, 17 septembrie, va fi o zi perfectă a fi petrecută numai în doi. Din acest motiv, în familiile cu copii, bunicii vor avea o zi încărcată…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top