Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Gemeni.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Gemenii merg la un eveniment și dau nas în nas cu persoane pe care nu le suportă. Înțelepți, îngroapă securea războiului.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Gemeni anunță discuții, vizite la rude și evenimente de familie.

Luni, 11 septembrie, Gemenii vor avea în agendă fie o scurtă călătorie, fie o întâlnire în interes profesional, iar marți, este posibilă o discuție nu tocmai armonioasă cu niște rude.
Miercuri, 13 septembrie, atenția Gemenilor se va îndrepta spre partenerul de viață, în încercarea de a anula vechi tensiuni sau suspiciuni.

Joi, 14 septembrie, Gemenii vor primi vești bune legate de bani și carieră, dar s-ar putea ca, în plan personal, să fie prinși la mijloc, în conflictul dintre partener și părinți.

Vineri, 15 septembrie, va fi o zi excelentă, plină de afecțiune, pentru Gemenii care au o relație. Vineri va fi o zi norocoasă pentru nativii singuri, dar dornici de iubire.

Sâmbătă, 16 septembrie, Gemenii vor onora o invitație la un eveniment, unde vor da nas în nas cu persoane pe care nu le suportă. Dar vor profita de ocazie și vor îngropa securea războiului.

Duminică, 17 septembrie, Gemenii vor pleca într-o călătorie sau vor ieși în oraș, în compania persoanei iubite și a copiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top