Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Săgetător.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Săgetătorii află că vor avea alt program de lucru sau un șef mai autoritar. Nu le convine, dar se vor adapta.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări la locul de muncă; posibil un nou șef.

Luni, 11 septembrie, Săgetătorii află că se modifică programul de lucru, că vor face parte din altă echipă sau că vor avea un nou șef, mai autoritar.

Marți, 12 septembrie, Săgetătorii vor face eforturi pentru a păstra echilibrul între viața personală și cea profesională, familia reproșându-le că petrec prea mult timp la serviciu.

Miercuri, 13 septembrie, Săgetătorii găsesc soluții ingenioase și reușesc chiar să aducă economii la bugetul firmei. Iar asta îi va „sensibiliza”, în mod sigur, pe șefi.

Joi, 14 septembrie, Săgetătorii care așteaptă și altceva în afară de aprecieri verbale, vor fi dezamăgiți. Nicio promovare, nicio mărire de salariu nu se arată la orizont!

Vineri, 15 septembrie, Săgetătorii vor primi, totuși, bani, dar nu pentru meritele de la job, ci dintr-o datorie pe care o recuperează „cu țârâita”.

Sâmbătă, 16 septembrie, Luna intră în zodia Leu și intensifică apetitul Săgetătorilor pentru cunoaștere și călătorii. Cei care nu au destui bani acum, își fac planuri pentru sărbătorile de iarnă.
Duminică, 17 septembrie, invitația unui prieten din străinătate poate fi o soluție salvatoare pentru cei care visează la o minivacanță deosebită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top