Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu. Previziunile astrologice săptămânale pentru nativii Scorpion.

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Scorpionii cer să fie mai bine plătiți, dar sunt refuzați de șefi. Din acest motiv, iau în calcul o afacere de familie.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Scorpion anunță dorința de schimbare în viața profesională.

Luni, 11 septembrie, Scorpionii pot discuta cu partenerul de viață despre o afacere de familie. Mulți nativi Scorpioni sunt interesați, în această perioadă, să renunțe la statutul de angajat și să aibă propria afacere.

Marți, 12 septembrie, bugetul comun poate fi motiv de zâzanie în cuplu, dacă Scorpionii cred că ideile lor sunt mai valoroase ori că doar cheltuielile făcute de ei sunt cu adevărat necesare.

Miercuri, 13 septembrie, Scorpionii primesc bani, de la un job suplimentar sau dintr-un hobby.
Joi, 14 septembrie, dorința lor de a fi mai bine plătiți se lovește de refuzul șefilor, refuz ascuns în spatele unor promisiuni sau în spatele unor justificări legate de problemele financiare ale firmei.

Vineri, 15 septembrie, dacă un fost angajator le propune o colaborare, ar fi bine să accepte.
Sâmbătă, 16 septembrie, mici probleme de sănătate sau dorința de a arăta cât mai bine implică și cheltuieli pe care Scorpionii nu vor ezita să le facă.

Duminică, 17 septembrie, internetul le este de mare ajutor Scorpionilor care își caută un job, dar și celor care vor să aibă mai mulți prieteni.

Ziua este potrivită pentru creionarea unor planuri de viitor și pentru a discuta, cu partenerul de viață despre copii și casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top