Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii câștigă mai mulți bani. Își iau încă un job sau obțin o mărire de salariu la actualul loc de muncă.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă din punct de vedere financiar. Apar noi surse de venit sau munca nativilor este mai apreciată și mai bine plătită.

Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie vor avea loc în zodia Vărsător și în casa Banilor din astrograma generală a Capricornilor.

Unii Capricorni vor „descoperi” noi surse de venit pentru că lor le place să muncească și sunt interesați de job-uri dau colaborări care le pot mări veniturile.

Alți nativi vor reuși să își impună punctul de vedere, ajutați de planeta Venus care, din 11 februarie, se află în sectorul Comunicării din astrograma lor. Astfel, Capricornii își vor convinge șefii că munca lor merită să fie mai bine plătită. Iar Luna Nouă le poate aduce noul contract de colaborare.

În zodia Pești vor ajunge, duminică, și Soarele și planeta Comunicării, Mercur. Astfel, în 18 februarie, pentru Capricorni va începe o perioadă cu multe evenimente și invitații, cu multe călătorii, dar și cu multe afaceri sau noi proiecte care vor dinamiza viața profesională a nativilor.

Până atunci, prima parte a săptămânii le va cere Capricornilor să își îmbunătățească relatiile cu șefii și colegii, să se implice în activitățile care îi interesează, să pună accent pe carieră, dar să nu își neglijeze familia!

Ziua de marți, 13 februarie, va fi destul de provocatoare în acest sens, iar Capricornii vor reuși, cu dificultate, să facă slalom printre obligațiile profesionale și cele personale.

Miercuri, de Ziua Îndrăgostiților, vor prefera să se bucure de prezența persoanei iubite în confortul de acasă. Nativii care sunt la începutul unei relații, se vor gândi tot mai serios la întemeierea unei familii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top