Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii iau decizii cu impact pe termen lung. Acum pot încheia un capitol de destin și își pot schimba viața.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Vărsător anunță schimbări importante în plan personal și noi oportunități financiare.

Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie va avea loc în zodia Vărsător și îi va ajuta pe nativi să își analizeze viața, să își recunoască greșelile și să facă schimbările dorite în plan personal sau profesional.

Luna Nouă din zodia lor îi poate ajuta pe Vărsători să înțeleagă ce își doresc, cu adevărat, la cine sau la ce trebuie să renunțe și pe cine trebuie să mai accepte alături de ei.

Se vor gândi și la carieră, dar mulți nativi vor amână demararea unor noi proiecte sau luarea unor decizii clare, dacă nu vor fi siguri că au resursele necesare sau partenerii cei mai buni.

Săptămâna va începe cu Luna în Capricorn, care va îndrepta atenția nativilor spre trecut. Marti, 13 februarie, cineva din trecut îi va contacta pe Vărsători sau aceștia vor clarifica o problemă cu un fost partener și vor putea închide un capitol din destinul lor.

Ziua Îndrăgostiților va fi una plină de armonie pentru nativii îndrăgostiți și  plină de surprize și oportunități sentimentale pentru cei singuri.

Joi va fi Luna Nouă, după care atenția Vărsătorilor se va îndrepta spre valorificarea unor șanse profesionale și financiare.

Din 11 februarie, în casa Banilor din astrograma generală a Vărsătorilor se află Micul Benefic Venus. Duminică, aici vor ajunge și Soarele și planeta Afacerilor, Mercur.

Astfel, în 18 februarie, pentru Vărsători va începe o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top