Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Oana Hanganu. Zodiile, influențate de Luna Nouă și de Marte în Capricorn

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 12-18 martie 2018. Toate Zodiile vor fi influențate de Luna Nouă și de intrarea planetei Marte în Capricorn. Află cum va fi săptămâna pentru tine!

Berbecii pot câștiga orice competiție. Marte, planeta care îi patronează, intră în sectorul Carierei din astrograma lor…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Berbec!

Taurii își fac noi prieteni sau trebuie să onoreze multe invitații. În plan personal, au parte de iubiri secrete…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Taur!

Gemenii singuri încep o relație bazată pe pasiune. În timp, aceasta poate deveni foarte profundă și serioasă…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Gemeni!

Racii vizitează locuri cu semnificație specială. În cuplu, atenția excesivă acordată carierei provoacă tensiuni…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Rac!

Leii  se vindecă de gelozie și devin mai flexibili și mai înțelegători. În plan financiar, le merge din plin, chiar de luni…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Leu!

Fecioarele fac primul pas in iubire, dar e bine să nu-și facă planuri prea devreme. În profesie, succesul nu le ocolește...Citește aici horoscopul complet pentru zodia Fecioară!

Balanțele au parte de schimbări la locul de muncă, își găsesc un job mai bun sau încep o afacere proprie…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Balanță!

Scorpionii trebuie să evite certurile. Marte în Capricorn îi va face greu de contrazis și dornici să aibă ultimul cuvânt…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Scorpion!

Săgetătorii găsesc noi surse pentru suplimentarea veniturilor. În plan personal, apare o dragoste la prima vedere…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Săgetător!

Capricornii își pot schimba viața. Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia lor și  va fi principalul lor aliat…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Capricorn!

Vărsătorii obțin o mărire de salariu sau un job mai bun. În plan personal, renunță la tot ce nu le mai este de folos…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Vărsător!

Peștii își stabilesc noi țeluri și obiective și încep să-și acorde mai mult timp, mai multă atenție, respect și  iubire…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Pești!

Horoscopul săptămânii 12-18 martie 2018 este marcat de două evenimente astrale importante: Luna Nouă în zodia Pești și intrarea planetei Marte în zodia Capricorn.

Acestea vor avea loc în data de 17 martie, când catolicii îl sărbătoresc pe Sf Patrik, iar ortodocșii, pe Sf Alexe, „Omul lui Dumnezeu”. Potrivit tradiției, aceasta este ziua în care pământul se dezgheață și începe primăvara.

Pentru că Luna este în scădere, săptămâna este perfectă pentru detoxifiere, cură de slăbire, odihnă și relaxare. În plan profesional, este o perioadă foarte bună pentru negocieri și pentru revizuirea, reformularea sau completarea unor proiecte aflate în derulare. În cuplu, e vreme potrivită pentru împăcare sau pentru abordarea unor subiecte mai delicate.

Începând din seara zilei de sâmbătă, Marte se va afla în Capricorn, zodie în care se află și planetele Pluton și Saturn. Marte în Capricorn înseamnă ambiție, planuri îndrăznețe dar și strategii realiste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top