Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Capricornii își pot schimba viața. Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia lor și va fi principalul lor aliat.

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii își pot schimba viața. Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia lor și  va fi principalul lor aliat.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă solicitantă, în care ambiția și seriozitatea le vor aduce nativilor succesul dorit.

Citește aici horoscopul pentru celelalte zodii!

Până sâmbătă, 17 martie, planeta Acțiunii, Marte, se va afla în zodia Săgetător și în casa Trecutului și secretelor din astrograma generală a Capricornilor.

Chiar dacă nu vor fi in formă maximă, Capricornii vor reuși să se mobilizeze la timp și nimeni nu va avea ce să le reproșeze. În plus, ar putea să aibă o surpriză plăcută: un fost coleg sau o persoană pe care au ajutat-o cândva să le ofere informații foarte utile privind un job pe care îl vânează sau o competiție pentru care se pregătes

În ceea ce privește familia, Capricornii vor avea de partea lor planetele Venus( planeta Iubirii) și Mercur (planeta Comunicării). Acestea se află în zodia Berbec și în casa Famimiei din astrograma Capricornilor, așa că relațiile nativilor cu rudele vor fi excelente.

Sfârșitul de săptămână va fi dominat de Luna Nouă care va avea loc în zodia Pești.

Luna Nouă din 17 martie va avea loc chiar în casa Comunicării din astrograma generală a Capricornilor. Va fi un moment excelent pentru socializare, comunicare, călătorii și negocieri.

În cazul contractelor, semnarea acestora ar trebui amânată până săptămâna viitoare, pentru ca Luna să fie în faza crescătoare. Dar, atenție, din 22martie, Mercur este retrograd! Deci, contractele trebuie semnate înainte de această dată!

Tot sâmbătă, 17 martie, planeta Marte va ajunge în Capricorn, zodie în care sunt, deja, Saturn și Pluton. Marte îi va ajuta pe nativi să facă schimbările dorite pentru că le va da nu doar energie și ambiție, ci și plăcerea de a risca și puterea de a face totul cu pasiune

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top