Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii se vindecă de gelozie și devin mai flexibili și mai înțelegători. În plan financiar, le merge din plin, chiar de luni.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Leu anunță o perioadă norocoasă în plan financiar. Luna Nouă din data de 17 martie va avea loc în zodia Pești și în „casa Banilor altora” din astrograma generală a Leilor.

Aceștia pot primi vești bune legate de un credit sau de un alt fel de finanțare sau de veniturile partenerului de viață ori de profitul unor afaceri, după caz.

Iar veștile bune pot veni chiar de luni, când aspectul armonios format de Soare și Lună poate anunța, în cazul nativilor Leu, o promovare sau o mărire de salariu.

În prima parte a săptămânii, generozitatea partenerului de viață le poate permite Leilor să își ajute, financiar, părinții sau alte rude foarte apropiate sau să rezolve o problemă juridică legată de o casă ori un teren.

În a doua parte a săptămânii, mariajul și colaborările profesionale vor atrage atenția nativilor, iar prezența planetelor Venus și Mercur în zodia Berbec îi va ajuta pe Lei să dea dovadă de flexibilitate și înțelegere.

Unii nativi Leu se pot îndrăgosti în această perioadă, în timpul unei călătorii în străinătate sau al unui eveniment la care iau parte și persoane din alte țări.

Până în ziua de sâmbătă, 17 martie, viața amoroasă a nativilor Leu va fi dominată de prezența planetei Marte în casa Iubirii din astrogramă, prezență care aduce pasiune și gelozie. Dar Luna Nouă din 17 martie poate fi un moment perfect pentru vindecarea de gelozie.

În același zi, planeta Acțiunii, Marte, va intra în zodia Capricorn și în casa Profesiei din astrograma Leilor și îi va ajuta pe nativii care își caută un job sau care vor să obțină (mai mult) succes în carie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top