Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii obțin o mărire de salariu sau un job mai bun. În plan personal, renunță la tot ce nu le mai este de folos.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă norocoasă în plan financiar și dinamică în plan relațional.

Până sâmbătă, planeta Marte se va afla în zodia Săgetător și va „energiza” casa Prietenilori din astrograma Vărsătorilor. Aceștia se vor distra în compania prietenilor, vor călători sau vor pune la cale afaceri împreună cu prietenii.

Vor fi , însă, și momente tensionate, în care nativii Vărsător, nemultumiți de atitudinea unor prieteni sau a unor colaboratori apropiați, vor repune pe tapet subiecte ce păreau uitate și vor face tot felul de observații critice sau reproșuri

Marte va accentua și dorința unor nativi de a-și consolida statutul în rețeaua profesională și îi va motiva să facă demersurile necesare. Acum este o perioada favorabila pentru inscrierea intr-un club sau o organizație prifesională, pentru sustinerea unei cauze ori pentru o prezenta mai activa pe retelele de socializare.

Iar Venus (planeta Iubirii) și Mercur (planeta Comunicării), aflate în zodia Berbec vor favoriza comunicarea  nativilor cu cei din jur .

Începând de marți și până vineri, Luna se va afla în zodia Vărsător și va spori magnetismul personal al nativilor și încrederea în ei înșiși.

Vineri, 16 martie,Luna va intra în zodia Pești și în casa Banilor din astrograma Vărsătorilor. Aici va avea loc și Luna Nouă din data de 17 martie, care va aduce noi oportunități financiare.

Marele Benefic Jupiter se va afla în casa Carierei din astrograma Vărsătorilor și, în  această săptămână, va forma un aspect pozitiv cu Soarele aflat în zodia Pești și în casa Banilor din astrograma lor.

Asta înseamnă că Vărsătorii pot obține o mărire de salariu, își  pot găsi un job bine plătit sau pot planifica pe îndelete o nouă afacere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top