Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii primesc informații confidențiale despre schimbări la serviciu. Înainte de a reacționa, să le verifice!

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru Săgetători anunță succes în plan profesional.

Chiar ziua de luni, 14 august, poate veni, pentru ei, cu un bonus de la actualul loc de muncă sau cu o ofertă nouă de colaborare.

Pentru ultima variantă, Săgetătorii ar trebui să amâne semnarea contractului până după data de 5 septembrie.

Până atunci, Mercur este retrograd în casa Carierei din astrograma lor, iar acest aspect astrologic nu este favorabil noilor proiecte sau afaceri.

Marți, 15 august, Săgetătorii vor ajuta financiar o rudă care se confruntă cu probleme de sănătate.

Sau ei înșiși vor deveni mai interesați să își schimbe dieta ori stilul de viață și se vor adresa unui specialist.

Miercuri, 16 august, Săgetătorii pot primi informații confidențiale despre un partener de afaceri, despre un proiect la care lucrează sau despre schimbări la serviciu.

Ar fi bine să nu reacționeze în niciun fel înainte de a se convinge că acele informații sunt corecte și complete!

Joi, 17 august, Săgetătorii au oaspeți-surpriză: rude de departe sau prieteni cu care s-au certat și cu care au, acum, ocazia să se împace. Să nu o rateze!

Vineri, 18 august, Săgetătorii pot clarifica, împreună cu părinții sau copiii, o serie de chestiuni juridice privind o casă ori un teren.

Sâmbătă, 19 august, Săgetătorii sărbătoresc, împreună cu partenerul de viață, succesul acestuia în plan profesional, cu implicații pozitive în finanțele familiei.

Duminică, 20 august, Săgetătorii nu vor avea timp pentru odihnă. Vor pleca într-o călătorie sau vor petrece ore întregi pe internet, în interes profesional, chiar dacă reproșurile persoanei iubite nu vor întârzia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top