Connect with us
Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii discută cu partenerul despre mutarea în străinătate, dar nu iau, acum, decizii definitive și bine fac!

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru Scorpioni anunță noroc în dragoste, dar și urgențe financiare.

Luni, 14 august, Scorpionii singuri se pot îndrăgosti de un prieten sau  de o persoană pe care o întâlnesc prin intermediul prietenilor.

Cei care au o relație, vor comunica excelent cu partenerul sau partenera de viață și, seara, se vor distra, de minune, împreună.

Marți, 15 august, s-ar putea ca agenda Scorpionilor să fie dată peste cap: o întâlnire de afaceri, un examen sau un interviu pentru angajare se amână, spre dezamăgirea lor.

Miercuri, 16 august, în cuplu pot apărea tensiuni provocate de gelozie și suspiciune, pe care Scorpionii vor încerca, fără prea mare succes, să le „combată”.

În cursul zilei de joi, 17 august, cu toate eforturile Scorpionilor, tensiunile din cuplu se mențin și vor fi amplificate de urgențe financiare.

Dar vineri, 18 august, Scorpionii vor primi vești bune legate de job și de salariu, iar în familie se va reface armonia.

Sâmbătă, 19 august, Scorpionii singuri se pot îndrăgosti de o persoană din străinătate sau cunoscută pe internet.

Scorpionii care au o relație stabilă pot discuta cu partenerul de viață despre mutarea în altă țară, fără a lua, acum, o decizie definitivă. Și bine fac!

În astrologie, se spune că „pe Mercur retrograd” , nu se iau decizii și nu se fac schimbări importante!

Duminică, 20 august, Scorpionii sunt fermecători și foarte siguri pe ei și, dacă participă la un concurs, se vor număra printre învingători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top