Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii se implică în noi colaborări profesionale sau își apără interesele financiare la actualul job. În cuplu au parte de armonie, afecțiune și echilibru, iar nativii singuri își pot întâlni jumătatea.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Capricorn anunță mari schimbări și surprize în plan sentimental și partenerial, iar în plan financiar și profesional, le recomandă nativilor să nu rateze nicio oportunitate.

Săptămâna va începe cu prezența Soarelui și a planetei Mercur în zodia Taur și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma generală a Capricornilor. Soarele va accentua farmecul nativilor, iar Mercur va favoriza comunicarea în cuplu.

În zodia Taur va avea loc și fenomenul de Lună Nouă din data de 15 mai și tot în zodia Taur va ajunge, în aceeași zi, planeta Surprizelor și a marilor schimbări, Uranus. Pentru Capricorni, Luna Nouă și Uranus pot aduce noi colaborări profesionale.

Iar în plan personal, o nouă relație sau, după caz, un nou început în relația deja existentă. Pentru unii naivi, Luna Nouă și Uranus pot favoriza schimbarea surprinzătoare a planurilor și deciziilor legate de viitorul relației

De exemplu, unii nativi decid, brusc, să se căsătorească, în timp ce alții renunță la nuntă sau amână ”pasul cel mare”.

Uranus va rămâne în zodia Taur timp de 7 ani

În ziua de miercuri, 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și, timp de câteva luni, va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Capricornilor, încurajându-i pe nativi să își apere interesele și drepturile și motivându-i să acționeze eficient și să își mărească veniturile.

Ziua de joi, 17 mai, va fi una norocoasă pentru nativii care își caută un job sau pentru cei care vor să obțină o promovare la actualul loc de muncă.

Ultima parte a săptămânii va fi marcată de intrarea planetei Iubirii, Venus în zodia Rac, în cursul zilei de sâmbătă, 19 mai. Venus în Rac va influența în mod pozitiv viața personală a Capricornilor, pentru că va aduce armonie, afecțiune și echilibru în relația de cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top