Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Leu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii se pot aștepta la noi oferte, noi succese în competiții sau afaceri, dar și la situații speciale, care îi pot determina să își schimbe total cariera sau domeniul de activitate.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Leu anunță o perioadă extraordinară pentru cariera nativilor. Săptămâna începe cu Soarele și planeta Mercur în zodia Taur și în sectorul Carierei din astrogramă, sector în care va avea loc și fenomenul de Lună Nouă din data de 15 mai.

Și tot în sectorul Carierei va ajunge, în aceeași zi de 15 mai, planeta Uranus, care va rămâne aici timp de 7 ani. Iar Uranus este planeta Surprizelor, a schimbărilor bruște, revoluționare și impresionante.

Astfel, Leii se pot aștepta la noi oferte, noi colaborări, noi succese în competiții sau afaceri, dar și la situații speciale, care îi pot determina să își schimbe total cariera sau domeniul de activitate, chiar de mai multe ori, în următorii 7-8 ani.

Un alt eveniment astrologic important din această săptămână este intrarea planetei Acțiunii, dar și a Pasiunii, Marte, în zodia Vărsător, în ziua de 16 mai. În cazul Leilor, Marte va acționa în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrogramă.

Planeta Marte poate aduce mai multă pasiune în cuplu, dar și tensiuni, iar în afaceri și profesie, mai multă ambiție, spirit de inițiativă și plăcerea de a risca.

Zilele de joi și vineri vor fi perfecte pentru întâlnirea cu prietenii sau pentru a da curs invitațiilor la diferite evenimente, iar cea de sâmbătă, pentru romantism, nostalgie sau secrete în amor.
Sâmbătă, 19 mai, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Rac și în casa Secretelor și a Trecutului din astrograma Leilor.

Astfel, Venus îi va face mai nostalgici pe nativi, mai dornici de a reface atmosfera de la începutul relației sau, în unele cazuri, mai ”receptivi” la ”chemarea” unei iubiri din trecut sau mai interesați de relații sentimentale secrete. Dar pentru foarte mulți Lei, prezența planetei Venus în zodia Rac poate însemna pur și simplu discreție în ceea ce privește viața sentimentală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top