Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii rezolvă probleme patrimoniale, își cumpără o casă ori încep o afacere de familie. În plan relațional, pentru ei începe o perioadă foarte intensă, de 7 ani, cu surprize și schimbări.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Scorpion anunță mari schimbări în plan relațional și le cere nativilor să acorde o mai mare atenție problemelor de familie. În plan sentimental, este posibilă o poveste de dragoste cu cineva din străinătate, după data de 19 mai, când planeta Iubirii ajunge în zodia Rac și în sectorul Străinătății din astrograma Scorpionilor.

Până atunci, în prima parte a săptămânii, mai exact marți, 15 mai, va fi Lună Nouă în zodia Taur și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Scorpionilor. Tot aici va ajunge, în aceeași zi, Uranus, planeta Schimbărilor.

Luna Nouă și Uranus pot aduce o nouă afacere, un nou contract de muncă, o nouă relație sau un nou început și o nouă șansă pentru relația de cuplu.

Dar, cum Uranus va rămâne în zodia Taur timp de 7 ani, schimbările în plan relațional vor fi ”la ordinea zilei” și Scorpionii vor avea nevoie de tact și înțelepciune pentru a consolida și apăra relațiile care le aduc beneficii materiale sau motive de mulțumire în plan personal. Din fricire, de partea lor va fi, până în noiembrie, Marele Benefic Jupiter, aflat chiar în zodia Scorpion.

Risc de ceartă în familie pentru Scorpioni

Miercuri, 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și timp de câteva luni, va acționa în sectorul Familiei din astrograma Scorpionilor. Marte îi patronează pe Scorpioni și ”îi va pune la treabă” pentru a rezolva probleme patrimoniale, pentru a-și cumpăra o casă sa pentru a demara o afacere de familie.

Dar, prezența lui Marte în acest sector din astrogramă crește riscul de certuri în familie, deci, atenție…

Ziua de joi, 17 mai, va fi norocoasă, iar cea de vineri, bună pentru călătorii.

În weekend, pentru Scorpioni, va începe o perioadă favorabilă studiilor și călătoriilor în străinătate, dar și afacerilor cu persoane sau firme din alte țări. Toate acestea, datorită Micului Benefic Venus care va intra, sâmbătă, 19 mai, în zodia Rac și în casa Străinătății din astrograma Scorpionilor.

1 Comment

1 Comment

  1. roman

    2018-05-14T09:01:29+03:00 at 9:01

    pe scurt, mai orice se poate intampla + o insiruire de toate felurile de planete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top