Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Gemeni

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Gemeni. Gemenii câștigă mulți bani, călătoresc  și au noroc în afaceri, dar trebuie să fie mai prudenți în relația cu prietenii.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Gemeni anunță mari schimbări în plan financiar. În casa Banilor altora din astrograma lor, Gemenii vor avea Soarele și Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur. Iar Mercur este chiar cel care îi patronează pe Gemeni.

Această „întâlnire” a planetelor în sectorul financiar al Gemenilor va avea loc în ziua de 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă în Capricorn, dar ea va marca întreaga săptămână.

Astfel, Gemenii pot primi vești excelente privind veniturile partenerului sau un credit pe care l-au solicitat.

Sau pot primi o bursă, o sponsorizare pentru un proiect personal sau pot încasa dobânzi, comisioane ori alte avantaje financiare care le vor amplifica dorința de câștiguri și de succes.

Totuși, astrele trimit și o avertizare pentru Gemeni. Iar avertizarea este valabilă pentru întregul an: atenție la obligațiile pe care și le asumă și la partenerii de afaceri!

În ianuarie, surprizele în afaceri pot veni de la „prieteni”. Și nu e vorba de surprize plăcute… Prezența planetei Uranus în Berbec și în aspect tensionat cu Luna Nouă din 17 ianuarie trage un semnal de alarmă referitor la cercul de prieteni sau rețeaua profesională.

Uranus aflat în Berbec a tot provocat surprize în privința prietenilor, iar mulți nativi Gemeni s-au „fript” și nu își mai pun „sufletul pe tavă” în fața oricui, dar un plus de prudență și de distracție nu strică niciodată…

Atenție la sfaturile prietenilor, la afacerile pe care aceștia le propun, la implicarea lor în relațiile nativilor, la secretele pe care „prietenii” le știu sau încearcă să le afle!

Un alt eveniment important din această săptămână va fi intrarea planetei Venus în zodia Vărsător și în casa Străinătății din astrograma Gemenilor.

Iubirea poate veni, pentru ei, de peste mări și țări sau poate apărea la un eveniment la care iau parte nativii. Sau Gemenii se pot îndrăgosti de o persoană care le poate fi un adevărat mentor.

Săptămâna se încheie cu intrarea Soarelui în Vărsător, în ziua de 20 ianuarie. Pentru Gemeni, va începe o perioadă cu o agendă încărcată, în care călătoriile în străinătate și colaborările cu persoane din alte țări sau care călătoresc mult vor fi principalele puncte de interes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top