Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Vărsător

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Vărsător

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Vărsător. Vărsătorii se pot confrunta cu reactivarea unor tensiuni în familie, dar Venus intră în zodia lor și totul se rezolvă.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă în care pot fi rezolvate probleme din trecut, indiferent dacă e vorba de probleme emoționale, financiare sau profesionale.

Mai mult, rezolvarea acestora și eliberarea de regrete sau frustrări, de prejudecăți sau de sentimente de vină sunt absolut necesare pentru a pregăti perioada cu adevărat norocoasă, ce va începe în weekend.

În weekend, mai exact în ziua de sâmbătă, 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsător și va deveni principalul aliat al nativilor.

Momentul va fi precedat de intrarea în Vărsător a planetei Venus, considerată nu doar planeta Iubirii, ci și „Micul Benefic”.

Dar, până atunci, săptămâna va fi marcată de energia adusă de cele 6 corpuri cerești care „își vor da întâlnire” în zodia Capricorn, în ziua de 17 ianuarie. Atunci va avea loc fenomenul de Lună Nouă, un moment prielnic pentru noi planuri și noi începuturi.

Pentru Vărsători, însă, această Lună Nouă va aduce vești de la persoane din trecut sau de la persoane care, discret, vor să îi sprijine pe nativi în acțiunile, demersurile sau proiectele lor.

Dar tot în jurul datei de 17 ianuarie, s-ar putea ca Vărsătorii să fie nevoiți să găsească, rapid, o soluție la o problemă legată de o casă ori de un teren.

De vină este Uranus, aflat în sectorul Casei și familiei din astrograma Vărsătorilor. Acesta va forma un aspect tensionat cu Luna Nouă și ar putea să repună pe tapet o mai veche problemă de familie sau să reactiveze niște tensiuni dintre nativi și rude.

Dar totul se va rezolva rapid pentru că în data de 18 ianuarie, așa cum am spus, planeta Iubirii va ajunge în zodia Vărsător și va reface armonia în relațiile nativilor cu familia și nu numai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top