Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Rac

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Rac. Racii au probleme la serviciu din cauza unor jocuri de culise sau a unor falși prieteni. Ce cristal să poarte.

Săptămâna 15-21 mai le aduce Racilor  prieteni noi, care le vor acapara atenția, spre nemulțumirea prietenilor vechi.

Mercur, „planeta Comunicării”, va intra marți, 17 mai, în „sectorul Prietenilor” din astrograma nativilor Rac, unde va rămâne până în iunie.

Racii vor pune la cale afaceri,  evenimente și călătorii, iar noii prieteni sau colegi vor fi primii trecuți le lista de invitați.

S-ar părea că unii Raci vor încerca să uite de prietenii care i-au dezămăgit și le vor acorda încredere totală celor noi, poate un pic prea devreme.

Alții, dimpotrivă, vor „sufla și-n iaurt” și nu vor părăsi zona lor de confort, cu oameni care le-au fost alături și la bine, și la rău.

Ce cristal le-ar fi, Racilor, de folos?

Purtarea unui pandantiv de ametist. Acesta îi poate ajuta pe Raci să îi evalueze corect pe cei din jur și să își aleagă prieteni și parteneri de nădejde.

Ametistul i-ar ajuta pe Raci să îi evalueze corect și pe colegii de muncă. Acest cristal „limpezește mintea” și sporește intuiția, spiritul de observație și „talentul” de a-i avalua corect pe oameni.

La serviciu pot să apară tot felul de probleme pentru Raci, din cauza unor „jocuri de culise” ori din cauza unor colegi incorecți.

Provocările, schimbările și stressul afectează starea de sănătate a Racilor care sunt, oricum, deosebit de sensibili și emoționali. Pandantivul de ametist i-ar ajuta și pe Racii care doresc să își regăsească echibrul interior.

În ceea ce privește viața sentimentală, prezența planetei Venus în sectorul Carierei din astrograma Racilor poate însemna  că nativii au, în persoana iubită, un consilier sincer care îi încurajează și le amplifică încrederea în forțele proprii.

Soarele în Taur până în data de 20 mai îi va motiva pe Raci să se afirme în rețeaua lor profesională și să nu rateze evenimente care le pot consolida statutul.

În ziua de 20 mai, Soarele se va muta în zodia Gemeni și va accentua sensibilitatea Racilor și preferința pentru timpul petrecut în familie, acasă.  Și exact asta vor face Racii în  weekend.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top