Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Săgetător

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Săgetător. Săgetătorii au noroc în iubire, dar cei care „calcă strâmb” pierd totul. Ce cristale sunt indicate pentru ei.

Pentru Săgetători, intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în data de 20 mai, reprezintă cel mai important eveniment al săptămânii.

În Gemeni se află, încă din aprilie, și planeta Marte. Până în 20 mai, Marte îi ajută pe Săgetători în profesie și afaceri, pentru că le amplifică ambiția, le dă curaj să își asume riscuri calculate și să își învingă adversarii sau competitorii.

În plan personal, Marte sporește farmecul Săgetătorilor și calitățile de cuceritor. Și mulți sunt Săgetătorii care, în această perioadă, nu rezistă tentației de a-și „testa” farmecul și magnetismul personal.

Mai mult, unii dintre ei nu refuză „oportunitățile sentimentale”, chiar dacă au, deja, o relație oficială. De aici, tot felul de tensiuni și probleme în cuplu.

Însă, din 20 mai, intrarea Soarelui în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma Săgetătorilor va reuși să atenueze tensiunile din familie, iar celor singuri, le va scoate în cale persoane deosebite, de care se vor îndrăgosti.

Dar până în data de 20 mai, Săgetătorii trebuie să se concentreze pe profesie. Soarele se află în zodia Taur și în „casa profesiei” din astrograma lor, iar asta înseamnă că nativii se bucură de apreciere la serviciu, iar cei care își caută un loc de muncă, au toate șansele să îl obțină.

Din 16 mai, în „casa Profesiei” va veni și planeta Mercur, care le poate aduce Săgetătorilor confirmarea oficială a succesului, printr-o numire într-un post mai bun sau călătorii în interes de afaceri.

În ceea ce privește viața sentimentală, Săgetătorii se bucură, în continuare, de prezența „planetei Iubirii”, Venus, chiar în „casa Iubirii” din astrograma lor.

Venus va rămâne aici până la începutul lunii iunie, consolidând relația de cuplu sau, pentru cei singuri, atrăgând norocul în dragoste.

Se poate spune că, din acest punct de vedere, Săgetătorii sunt norocoșii zodiacului. Dar ei trebuie să nu „forețeze” norocul și să nu „întindă coarda”.

Așa cum am menționat mai sus, mulți Săgetători nu rezistă tentației de a-și verifica talentul de cuceritori. Iar unii dintre aceștia, se lasă atrași în aventuri sentimentale.

Acești nativi care pun relația de cuplu în pericol ar trebui să își amintească niște vorbe înțelepte: „Cine aleargă după doi iepuri nu prinde nici unul”.

Ce ar trebui să poarte în această săptămână, Săgetătorii, pentru a atrage norocul și a diminua riscurile din viața sentimentală?

La serviciu, le-ar fi de folos acvamarinul, iar acasă, turcoazul, pentru protejarea relației de cuplu. Și nu le-ar strica niște ametist, pentru un plus de înțelepciune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top