Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Scorpion

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Scorpion. Scorpionii au succes dacă sunt simpatizați la serviciu. Dacă nu, apar șicanele. Ce cristale îi ajută.

Scorpionii încep săptămâna cu o veste bună legată de niște acte oficiale sau de o negociere purtată cu ceva timp în urmă.

De marți, Luna va ajunge în zodia Vărsător și în „sectorul Familiei” din astrograma Scorpionilor. Aceștia vor face cumpărături pentru casă ori cadouri pentru o rudă apropiată.

Dar Saturn, aflat în „sectorul Financiar” din astrograma lor, le cere să nu exagereze cu cheltuielile. Avertismentul este valabil și pentru Scorpionii care vor să ia un credit.

Marte, aflat în zodia Gemeni, alături de care va veni și Soarele în ziua de 20 mai, îi încurajează pe Scorpioni să facă achiziții importante, cum ar fi o casă. Astrele le cer nativilor să studieze cu mare atenție ofertele înainte de a lua vreo decizie.

Între 16 și 20 mai, Soarele se va afla în zodia Taur, alături de Mercur, „planeta Afacerilor”. Perioada amintită  este excelentă pentru Scorpionii care își caută un loc de muncă și pentru cei care lucrează în parteneriate sau care intenționează să deschidă o afacere.

De altfel, până la sfârșitul lunii, Scorpionii ar putea demara o afacere de familie sau împreună cu un vechi prieten.

Viața profesională a Scorpionilor este protejată, până în iunie, de Venus, „Micul Benefic” din astrologie. Iar Uranus, le  aduce schimbări și soluții neașteptate.

Scorpionii pot primi, în această săptămână, o ofertă de muncă de la un fost angajator sau de la persoane care îi simpatizează ori care îi iubesc în tăcere.

De altfel, până în jurul datei de 7 iunie, succesul Scorpionilor la locul de muncă depinde în mod special de sentimentele pe care le au cei din jur față de ei.

Sunt Scorpionii iubiți la serviciu? Perfect! Toată lumea e a lor. Nu reușesc să se facă iubiți sau simpatizați? Ei, atunci apar problemele, apar șicanele și nimeni nu pare să observe cât de competenți sunt ei.

De aceea, Scorpionii ar trebui să poarte bijuterii cu opal pentru a atrage simpatia celor din jur, dar și un talisman din cuarț fumuriu pentru a anula emoțiile negative.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top