Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ. Fecioarele își apără interesele cu tenacitate, nu mai vor să facă sacrificii și obțin ceea ce vor.

Cele mai important evenimente al săptămânii sunt, pentru nativii Fecioară, intrarea planetei care îi patronează,  Mercur, în zodia Berbec și intrarea planetei Marte în zodia Gemeni, în data de 21 aprilie.

Până atunci, Mercur (acum, retrograd) se va afla în zodia Taur unde, în ziua de 20 aprilie, va forma o „conjuncție” cu Soarele și le va ajuta pe Fecioare să capete mai multă încredere în forțele proprii și să se gândească la schimbările pe care ar trebui să le facă pentru a trăi așa cum își doresc cu adevărat.

Pentru unele Fecioare, schimbările vizează viața sentimentală și, acum, cu planeta Venus în zodia Pești și în „casa Parteneriatelor” din astrograma lor, pot atrage norocul în Iubire sau pot restabili armonia în cuplu. Din 15 aprilie, Venus a revenit la mersul direct și va rămâne în Pești până la sfârșitul lunii. Până atunci, Fecioarele au timp să rezolve problemele „restante” din relația de cuplu sau, după caz, să primească în viața lor un nou partener.

Venus în Pești le aduce noroc Fecioarelor și în parteneriatele de afaceri, și în relațiile de serviciu. Ele sunt admirate și apreciate și primesc, la nevoie, ajutorul pe care îl solicită. Intrarea planetei Mercur în zodia Berbec le influențează în mod favorabil „casa câștigurilor și avantajelor obținute prin intermediul altora”.  Din 21 aprilie, Fecioarele pot solicita, cu succes, credite sau sponsorizări și, la serviciu, pot primi comisioane și bonusuri, iar dacă au afaceri pe cont propriu, se vor bucura de profit.

Iar dacă doresc să călătorească în străinătate, în interes personal sau profesional, Fecioarele vor avea toate resursele necesare. Din 20 aprilie, Soarele va sta, timp de o lună în zodia Taur și în „casa relației cu străinătatea” din astrograma Fecioarelor.

Dar prezența Soarelui în zodia Taur le poate motiva pe multe Fecioare să se înscrie la cursuri de perfecționare, să ia parte la  diferite conferințe și seminarii, să își ia permisul de conducere.

Nativii Fecioară vor să aibă succes și de partea lor este și planeta Marte care, din 21 aprilie, intră în zodia Gemeni, ocupând „sectorul Carierei” din astrograma lor. Marte le dă energie, îndrăzneală și ambiție și o nouă atitudine. Cei din jur vor fi surprinși de îndrăzneala cu care Fecioare își vor cere drepturile, de hotărârea cu care își vor apăra interesele și de tenacitatea cu care  își vor atinge scopurile.

Totuși, Fecioarele ar trebui să nu uite că Saturn, acum, retrograd, se află  în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor și le cere să găsească o „soluție de compromis” între ambiția personală și  familie. Fecioarele au, de la începutul lui aprilie, o nouă atitudine față de familie și nu mai acceptă să facă sacrificii personale și nici ca interesul celorlalți să primeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top