Connect with us
Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018. Zodiile care revin la vechi iubiri

Știri

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018. Zodiile care revin la vechi iubiri

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018. În pragul Sărbătorilor, unele zodii decid să se întoarcă la iubiri mai vechi, Altele fac rost de niște bani care vin ca o gură de oxigen.

Evenimentele astrologice ale acestei săptămâni

– 17 decembrie 2018: Sextil al lui Marte (în Săgetător) cu Pluton (în Capricorn)

– 20 decembrie 2018: Soarele (în Săgetător) în trigon cu Uranus (în Taur)

– 21 decembrie 2018: Trigon între Venus (în Scorpion) și Neptun (în Pești)

– 22 decembrie 2018: Soarele pătrunde în Capricorn

– 22 decembrie 2018: Luna plină în Rac

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Berbec

Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie şi o să vă puteţi salva la timp, să nu se acutizeze vreo boală. Aţi putea face un împrumut la bancă sau să faceţi altă inginerie financiară ca să vă asiguraţi banii pentru aceste Sărbători.

Poate vă răzgândiţi în privinţa unei colaborări, care nu promite o sumă considerabilă şi o să folosiţi timpul liber ca să ieşiţi cu ai voştri sau să consolidaţi relaţia.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Taur

O să apară cineva care să v-ajute să treceţi peste o decepţie, să vă acordaţi şansă de a fi şi voi fericiţi. Poate vă implicaţi într-un proiect care o să vă asigure un venit constant.

O să faceţi un efort financiar să mai luaţi câte ceva pentru casă şi să vă rămână şi pentru o eventuală plecare de Sărbători pe undeva.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Gemeni

O problemă de sănătate e pe cale să dispară, dar cu un tratament pe care e bine să nu-l întrerupeţi. E bine să-i presați pe cei care au să vă înapoieze bani, să nu mai tergiverseze, să-i luaţi într-un final, ca să ştiţi pe ce sume puteţi conta, acum la sfârşit de an.

Poate o să-nţelegeţi unde s-a greşit într-o relaţie de cuplu şi dacă iubirea nu s-a stins de nicio parte, o să puteţi îndrepta greşeala, ca să fiţi din nou împreună.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Rac

Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi în străinătate sau prin ţară vă cheamă cineva şi vă duceţi cu entuziasm.

Se rezova tot felul de mărunţişuri care v-au ţinut pe loc şi o să vă luaţi avânt, să atingeţi cote mai înalte în carieră, să căpătaţi notorietate. Ar fi bine să țineți evidența cheltuielilor în această perioadă și să nu aruncați bani pe fereastră.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Leu

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază şi poate fi şi cineva care să viseze la o relaţie de cuplu cu voi. Se poate să vă-ncumetați la un proiect care să vă ridice cota valorică, să vă sporiţi totodată şi veniturile şi să vă crească stima de sine.

Ar trebui să țineți cont de sănătate și să vă prezentați la medic dacă aveți simptome care vă dau bătăi de cap de ceva vreme.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Fecioară

Poate vă faceți curaj să-i cereți șefului niște bani în plus la salariu, o aparatură nouă, bonuri valorice. Sunt lucruri pe care considerați că le meritați, nu sunt mofturi.

O să vă caute cineva care vrea să v-arate, o dată în plus, cât de mult că iubește și o să-i puteți răspunde că doar voi știți ce simțiți și ce gânduri de viitor aveți cu această persoană.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Balanță

O s-aveți și voi parte de câștiguri, bani, vor fi și alte avantaje care v-ar aduce o mai mare stimă de sine, că moralul era cam scăzut în ultima vreme.

E șansa voastră de a vă face un bun renume și să vi se mulțumească pentru munca depusă,

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Scorpion

O răscolire sufletească de care puteţi scăpa dacă staţi de vorbă cu cel care v-a provocat-o. Poate-ncepeti o dietă, daţi un restart organismului ca să vă simţiţi şi mai bine şi să aveţi un tonus de zile mari, să-ncepeti ceva nou care să vă pună în valoare.

O să reglaţi relaţia cu anturajul, vă-ntâlniţi mai des cu prietenii şi mergeţi la evenimente care vă fac plăcere.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Săgetător

E posibil să apară cineva care să vă facă viaţa şi mai frumoasă şi să vă completeze pe mai multe planuri. E de profitat cât încă îl mai aveţi de partea voastră pe Jupiter, Marele Benefic, și să reglaţi relaţiile cu asociaţii, cu patronii şi cu partenerul de cuplu.

Le-aţi putea cere nişte înlesniri şefilor şi să-i prindeţi într-o pasă bună şi să vă împlinească dorinţele.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Capricorn

Apar nişte schimbări în viaţa voastră, mai ales în planul sentimental, unde ar putea apărea o dragoste nouă, fierbinte, pasională.

Aţi putea începe proiecte noi şi să vă bucuraţi de o reuşită profesională, să găsiţi şi coechipieri străluciţi şi să câştigaţi şi bani.

E posibil să vă tenteze cineva cu o colaborare şi să vă convină oferta.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 Vărsător

O să puteţi pleca într-o scurtă vacanţă şi să vă refaceţi tonusul de altădată, poate e un city break. O revenire la sentimente mai bune, cu şanse de recuperat o relație destrămată, şi se pare c-o s-aveţi mai multă grijă de data asta să nu va mai separaţi.

O să se ofere cineva să vă-ntindă o mână de ajutor, şi-o să vă descurcaţi cu restul treburilor presante, şi-o să vă rămână timp şi pentru voi.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018 PEȘTI

O dragoste mai veche se reactivează şi dacă nu v-aţi scos-o de la inima mai puteţi încerca să vedeţi dacă de data asta puteţi rămâne împreună şi să fiţi fericiţi.

Se pare c-o să mai investiţi ceva bani în casă, şi o să umblaţi şi după materiale, decoraţiuni, tot felul de lucruri care să vă facă interiorul şi mai plăcut.

Citește și: Zodia feminină care devine vedeta anului 2019. Totul îi merge perfect

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top