Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Gemenii trebuie să fie prudenți la volan. Planeta Marte intră în sectorul Călătoriilor din astrograma lor.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Gemeni anunță, pentru luni, amânări și întârzieri sau erori la serviciu.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Gemenii nu sunt în apele lor și ar da orice pentru încă o zi de duminică. În plan sentimental, sunt greu de mulțumit și duc dorul zilelor de la începutul relației de cuplu.

Marți, Gemenii încearcă să scape de restanțele de la serviciu sau să facă mai multe lucruri în același timp, dar sunt superficiali și scapă din vedere detalii care contează.

În plan personal, însă, nativii au parte de noroc în iubire. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere!
Miercuri, Gemenii primesc bani pentru o colaborare din trecut, iar seara se distrează de minune în compania persoanei iubite și a copiilor.

Luna intră în zodia lor, unde se află, deja, planeta Iubirii, Venus, iar această combinație astrală le va aduce armonie și afecțiune nu doar miercuri, ci și în prima parte a zilei de joi.

De afecțiune nu vor duce lipsă nici în a doua parte a zilei, dar relația de cuplu va fi condimentată cu gelozie.
Gemenii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele pentru că, tot joi, planeta Marte va intra în sectorul Comunicării din astrograma lor, iar riscul unor certuri este semnificativ.

Joi este o zi foarte bună și pentru cei care se pregătesc pentru examene sau pentru cei care doresc să plece în călătorii.

Dar, pentru aceștia din urmă, trebuie subliniată o atenționare legată de prezența planetei Marte în casa Comunicării, care este și casa Călătoriilor: prudență la volan!

Vineri, Gemenii primesc bani, iar în weekend, nu vor sta prea mult pe acasă: în 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și în casa Comunicării și Călătoriilor din astrograma lor și tot aici va fi și Luna Nouă de duminică.
Pentru Gemeni se anunță multe invitații de onorat, călătorii și distracție!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top