Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - SCORPION. Previziuni detaliate pentru nativii Peşti în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Scorpionii sunt dezamăgiți de persoana iubită. Acesta nu pare impresionată de problemele nativilor.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Scorpion începe cu posibile probleme în viața sentimentală.
Luni, Scorpionii pot fi dezamăgiți de persoana iubită care nu pare foarte interesată de problemele nativilor sau de nevoia de afecțiune a acestora.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești
Iar dezamăgirile pot să apară nu doar în relațiile cu vechime, ci și în cele aflate la început de drum.

Cei mai afectați vor fi Scorpionii care s-au îndrăgostit la prima vedere și au refuzat categoric să țină cont de opiniile celor apropiați sau chiar de propria intuiție.

Profesional, însă, le merge bine și marți, când pot începe noi colaborări sau culeg roadele unei afaceri de succes, dar și miercuri, când, cu ajutorul unor prieteni, pot semna un contract avantajos sau pot face cunoștință cu persoane influente.

Joi, planeta Marte va intra în zodia Leu, unde va rămâne până în septembrie.

Marte îi va motiva pe Scorpioni să facă toate demersurile necesare pentru a-și construi sau consolida cariera.
Dar Marte îi poate face prea siguri pe ei, prea convinși că nimeni nu le poate sta în cale și prea dornici de a-și asuma riscuri nu foarte bine calculate.

Vineri este o zi bună pentru examene și pentru rezolvarea unor probleme legate de relația cu autoritățile.

Sâmbătă, 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu, unde se află Nodul Nord, legat de karmă și destin.

Tot în semnul Leului va avea loc și Luna Nouă din data de 23 iulie. Duminică, Scorpionii vor avea în casa Carierei din astrograma lor: Soarele, Luna, planeta Marte, planeta Mercur și Nodul Nord.

Astfel, din weekend, Scorpionii trebuie să se concentreze pe carieră. Dar prezența planetei Marte este un avertisment: succesul depinde de atitudinea lor. Scorpionii trebuie să evite conflictele și să devină mai diplomați!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top