Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Leu - Ai nevoie de mai multă odihnă

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii au parte de schimbări: pentru ei începe o perioadă în care succesul va cere mai multă muncă și sacrificii.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Leu pune accent pe viața sentimentală a nativilor, dar și pe responsabilitățile  crescute în plan profesional și pe sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a avea succes.

Luna Nouă din data de 18 decembrie va avea loc în zodia Săgetător și în casa Iubirii din astrograma Leilor, casă care se referă și la copii, dar și la hobby-uri și creativitate.

Pentru mulți nativi singuri, Luna Nouă va aduce excelente oportunități sentimentale, in timp ce pentru Leii care au, deja, pe cineva, va aduce mai multă armonie și afecțiune.

Dar, la momentul de Lună Nouă, în casa Iubirii, Leii îl vor avea pe Saturn, Profesorul zodiacului, care le va cere maturitate și responsabilitate față de partener.

Nu este exclus ca, în preajma zilei de 18 decembrie, unii Lei să afle că vor deveni părinți sau să fie nevoiți sa renunțe la anumite planuri sau proiecte pentru a se implica mai mult în tot ceea ce este legat de viața copiilor lor.

Luna Nouă va fi un moment excelent pentru noi proiecte bazate pe hobby-uri, dar pentru lansarea lor, ar fi bine ca nativii să aștepte ca Mercur să revină la mersul direct.

Acest lucru se va întâmpla sâmbătă, 23 decembrie, deci Leii mai au câteva zile la dispoziție pentru a pune la punct toate detaliile.

Până sâmbătă, vor avea loc alte două evenimente astologice. Astfel, miercuri, 20 decembrie, Saturn va intra în zodia Capricorn, unde va fi urmat,a doua zi, de Soare.

Intrarea lui Saturn în Capricorn va marca începutul unei perioade interesante, care va dura aproape 3 ani și va aduce schimbări majore în cariera nativilor Leu.

Solstițiul de iarnă din 21 decembrie și intrarea Soarelui în Capricorn vor aduce motive de mulțumire și mândrie pentru Lei, dar și noi idei, noi proiecte, noi obiective profesionale, pecare nativii Lei vor începe să le pună în practică după Crăciun.

Prezența planetei Acțiunii, Marte, în zodia Scorpion va accentua ambiția Leilor, care nu vor uita de job, carieră și afaceri nici în perioada sărbătorilor.

De altfel, cât timp Saturn se va afla în Capricorn, Leii vor fi dispuși (sau nevoiți, după caz) să facă sacrificii pentru a obține succesul profesional dorit. Iar unii dintre ei vor provoca, din acest motiv, tensiuni în familie.

Saturn in Capricorn va aduce responsabilități suplimentare, dar și succes extraordinar pentru nativii care vor munci mult și „își vor face lecțiile”.

În același timp, Saturn le va cere Leilor să dea dovadă de responsabilitate și în tot ceea ce este legat de sănătatea lor și să își gestioneze mai eficient timpul și resursele.

În weekend, Mercur va reveni la mersul direct în Săgetător, unde va rămâne până în 11 ianuarie 2018 și va spori cheful nativilor Leu de a se distra, de a călători și socializa, iar în cuplu, de a face declarații de iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top