Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Taur - Faci eforturi mari la locul de muncă

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii primesc vești bune legate de veniturile partenerului. În plan personal se pregătesc pentru mari schimbări.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Taur pune accent pe oportunitățile financiare ale nativilor și pe marile schimbări din viața lor personală.

Acestea pot însemna mutarea în altă țară, interes deosebit pentru alte sisteme spirituale ori religioase sau relații speciale cu oameni din alte țări.

Primul eveniment important al săptămânii va avea loc luni, 18 decembrie, când va fi Lună Nouă în zodia Săgetător.

Pentru Tauri, Luna Nouă poate aduce vești bune legate de veniturile partenerului de viață sau de profitul unei afaceri în care nativii sunt implicați.

Pentru alți nativi, Luna Nouă  poate aduce vești legate de comisioane ori alte bonusuri  pe care Taurii le vor primi pentru activitatea lor profesională

De asemenea, poate fi un moment bun pentru cei care au solicitat un credit dau un alt fel de finanțare dar, inițial, au fost refuzați. Se va reveni asupra deciziei și cererea lor va fi acceptată.

În 20 decembrie, Saturn, profesorul zodiacului, va intra în zodia Capricorn și, timp de aproape 3 ani de zile, va aduce schimbări și transformări în viața personală a nativilor Taur.

Unii vor hotărî că e mai bine să se stabilească în altă  țară sau, din motive profesionale ori pentru studii, se vor muta în străinătate.

Adaptarea nu va fi  ușoară, iar nativii vor trece prin momente în care vor fi tentați să renunțe. Saturn le va testa răbdarea și simțul responsabilității, mai ales în cazul în care deciziile nativilor îi vor afecta și pecei apropiați.

În cazul altor nativi, Saturn va amplifica dorința de evoluție spirituală, interesul pentru diferite sisteme filosofice sau religioase și va produce  schimbări importante in stilul de viață sau în sistemul de credințe.

Joi, 21 decembrie, intrarea Soarelui în Capricorn și solstițiul de iarnă îi va încuraja pe Tauri să își facă planuri de viitor, fără să  refuze, din start, luarea în calcul a unor schimbări pe care cei din jur nu le apreciază ori pe care le consideră nerealiste.

Sâmbătă, 23 decembrie, planeta Mercur va reveni la mersul direct și, până în 11 ianuarie 2018, va rămâne în Săgetător, o zodie a optimismului și a socializării.

Pentru Tauri, Mercur în Săgetător va favoriza comunicarea în cuplu, depășirea resentimentelor sau a tabu-urilor și îi va ajuta pe nativi să se bucure cu adevărat de fiecare clipă petrecută alături de partener.

În Ajunul Craciunului, Luna se va afla în zodia Pești și în sectorul Prietenilor din astrograma generală a zodiei Taur. Astfel, casa nativilor va fi plină de prieteni!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top