Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu. Nativii care vor câștiga mai mulți bani

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 este dominat de intrarea Soarelui în zodia Rac, în ziua de 21 iunie, eveniment care marchează solstițiul de vară. Racul este zodia care pune preț pe familie, casă și prieteni apropiați, pe amintiri și valori tradiționale, dar și pe afecțiune și dăruire, generozitate și respect, ca dovezi ale iubirii.

Un alt eveniment important va fi intrarea planetei Neptun în mers retrograd, în ziua de 19 iunie. Neptun va fi retrograd până la data de 24 noiembrie 2018 și va scoate la lumină secrete, va desluși mistere, va aduce mesaje importante din astral prin intermediul viselor și ne va amplifica imaginația, intuiția, empatia și compasiunea.

Horoscop săptămânal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu. Află cum va fi influențată zodia ta de aceste evenimente astrale! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Berbecii au noroc în dragoste, rezolvă probleme care le dau de furcă de mult timp, iar intuiția îi ajută să îi citească rapid pe cei din jur.
Taurii află lucruri interesante despre prietenii pe care îi credeau fără secrete. În plan personal, Taurii singuri se bucură de ajutorul astrelor și, în weekend, își pot întâlni jumătatea.
Gemenii au noroc de bani, dar partenerul de viață poate înregistra pierderi sau limitări financiare. Astfel, sumele câștigate de nativi trebuie să echilibreze bugetul familiei.
Racii pot face schimbările dorite cu adevărat. Soarele intră în zodia lor, Micul Benefic Venus le aduce noroc de bani, iar Luna și Marele Benefic Jupiter le aduc noroc în iubire.
Leii nu-s în formă maximă, iar perioada următoare este perfectă pentru vacanță. Familia este prioritatea lor, iar în plan profesional, proiectele noi ar trebui să mai aștepte.
Fecioarele își fac noi prieteni și noi planuri de viitor. În relația de cuplu devin mai empatici, mai intuitivi și mai înțelegători. Unii nativi reușesc să se împace cu un fost partener.

Horoscop săptămânal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu

Balanțele au succes în carieră, mai ales dacă își valorifică talente sau abilități personale ignorate până acum. În plan sentimental, este posibilă idila cu un vechi prieten.
Scorpionii călătoresc sau primesc oferte și invitații din străinătate. În viața lor sentimentală, lucurile se reașează. Unii nativi vor da încă o șansă unei vechi iubiri; alții vor dori ceva nou.
Săgetătorii au parte de o viață sentimentală plină de pasiune și lipsită de prejudecăți. Amintirile sau secretele de familie pot tulbura, însă, liniștea unora dintre nativi.
Capricornii sunt mai comunicativi în cuplu și au succes din parteneriate profesionale. Totuși, trebuie să fie atenți pentru că au tendința de a spune adevărul, fără menajamente.
Vărsătorii călătoresc sau urmează diferite cursuri, în interes profesional. Veniturile cresc, iar nativii încep să își gestioneze mai bine banii. Unii aleg să îi investească în case ori terenuri.
Peștii își schimbă planurile pe termen lung și își asumă o nouă atitudine, iar aceasta aduce un nou suflu în viața lor sentimentală. Favorizată de astre este și relația cu copiii.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top