Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii primesc bani sau găsesc noi surse de venit, dar, mari iubitori de lux, vor cheltui cu frenezie.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Leu anunță câștiguri financiare importante, dar și cheltuieli pe măsură.

Luni, 18 septembrie, Leii pot primi bani sau își programează o călătorie în străinătate.

Marți, 19 septembrie, nativii Leu pot semna un contract de muncă avantajos sau pot intra într-o afacere care va fi profitabilă.

Miercuri, 20 septembrie, Venus va ajunge în casa Banilor din astrograma Leilor, sporind apetitul acestora pentru lux și frumusețe.

Tot miercuri va fi Lună Nouă în zodia Fecioarei, care îi va inspira pe Lei să găsească noi surse de venit.

Joi, 21 septembrie, nu este o zi bună pentru renegocierea unei colaborări sau pentru solicitarea unui credit.

Vineri, 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței, alături de Jupiter, aducându-le nativilor Leu numeroase invitații la diferite evenimente, posibil și în străinătate.

Multe dintre acestea vor avea caracter profesional și îi vor ajuta pe Lei să se perfecționeze în domeniul lor de activitate.

Weekend-ul 23-24 septembrie  va îndrepta atenția Leilor spre cei dragi. Va fi un weekend potrivit pentru călătorii împreună cu familia sau pentru cumpărături importante pentru locuință.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top