Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Leu

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Leu.Leii sunt ajutați de astre să își îndeplinească orice vis. Dar nativii  trebuie să evite conflictele.

Ziua de luni le aduce Leilor noi prieteni sau ocazia de a se face remarcați într-un context profesional.

Ziua de marți, 20 iunie, le aduce confirmarea oficială a aprecierii de care se bucură (de exemplu, pot fi promovați sau premiați).

Miercuri, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și în casa Secretelor și Trecutului din astrograma Leilor, unde se află, deja,  Marte, planeta Acțiunii.

Astfel, din 21 iunie, Leii sunt motivați de astre să își stabilească obiectivele profesionale pentru a doua parte a anului și să își evalueze corect resursele.

Dar, influențați de Marte, care este și planeta Războiului, nativii Leu ar putea fi tentați să reactiveze conflicte din trecut și să plătească polițe, risipind energie și timp prețios.

Aceste „tentații” vor fi mai puternice în preajma zilei de 24 iunie, când va fi Lună Nouă în zodia Rac.

Leilor li se recomandă să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat, să lase trecutul în urmă și să nu uite că zodia lor se află acum pe Axa Destinului.

Zodia Leu se află pe Axa Destinului alături de zodia Vărsător, iar Leii  au șansa  de a-și îndeplini orice vis.

Jupiter este, de asemenea, de partea lor, aducându-le succes în negocieri și noroc în contracte și afaceri, iar Pluton, planeta Transformării, îi ajută în viața profesională.

Leii trebuie doar să „descopere” oportunitățile, să își evalueze resursele, să își extindă rețeaua profesională și să evite conflictele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top