Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele trebuie să administreze cu atenție bugetul familiei. Mercur retrograd întârzie încasările și taie profitul.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă în care va fi nevoie de noi strategii și calcule pentru rezolvarea unor probleme financiare sau pentru o mai bună administrare a bugetului familiei.

Atenția Fecioarelor se va îndrepta spre bugetul familiei chiar  de luni, 19 martie, când cheltuieli neprevăzute pot da bugetul familiei peste cap.

Marți, 20 martie, situatia se va remedia, pentru că armonia dintre Mercur, planeta care le patronează pe Fecioare, va fi în armonie cu Venus, „Micul Benefic”. S-ar putea ca nativii să primească un bonus la serviciu sau un ajutor financiar din partea unei rude.

În seara zilei de marți, 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, marcând echinocțiul de primăvară, cel mai important eveniment astrologic al săptămânii.

Intrarea Soarelui în zodia Berbec, alături de planetele Mercur, Venus și Uranus, va dinamiza „casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor. Asta înseamnă cadouri, comisioane, premii sau bonusuri pentru nativi sau vești bune legate de finanțele partenerului de viață.

Mijlocul săptămânii va fi favorabil unor noi parteneriate de afaceri sau călătoriilor.

În ziua de vineri, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec, tranzit care va dura până la mijlocul lunii aprilie.

Mercur retrograd va avea un impact deosebit asupra Fecioarelor pentru că este planeta care le patronează.

Cât timp va fi retrograd, Mercur va provoca amânări în încasarea unor bani de către nativi sau partenerul de viață sau în cazul unor afaceri, va diminua profitul. În cazul nativilor care depind, financiar, de cineva perioada cu Mercur retrograd va fi dificilă.

În weekend, Luna se va afla în zodia Rac și va îndrepta atenția Fecioarelor spre prieteni. S-ar putea ca un prieten din copilărie să le calce pragul sau un fost coleg să îi invite la un eveniment de familie. Înainte de a accepta invitația, ar fi bine ca Fecioarele să vorbească și cu partenerul de viață. Altfel, s-ar putea să meargă singure la acel eveniment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top