Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii primesc bani și călătoresc în interes profesional, în locuri pe care doreau de mult timp să le viziteze.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă solicitată pentru nativi. Mai întâi, aceștia  vor avea noroc la bani și vor reuși să valorifice orice șansă în afaceri sau profesie. Din 23 martie, însă, Mercur retrograd își va spune cuvântul.

Săptămâna va începe cu un aspect armonios format de Lună și Mercur, aspect care le va aduce Peștilor noroc în afaceri.

În dimineața zilei de marți, 20 martie, planeta Mercur și Micul Benefic Venus vor acționa în echipă, aducând pentru nativii Pești o  afacere de succes, o colaborare profesională mai bine plătită sau o mărire de salariu la actualul loc de muncă.

Tot marți, Soarele va intra în zodia Berbec, alăturându-se planetelor Uranus, Venus și Mercur și marcând evenimentul cel mai importat al săptămânii: echinocțiul de primăvară.

Echinocțiul de primăvară este un moment de schimbare și de înnoire pentru toate zodiile. Pentru Pești, schimbarea va viza câștigurile financiare obținute prin munca proprie.

Mijlocul săptămânii le va aduce nativilor Pești un nou contract sau un nou proiect pe care să îl coordoneze, invitații la diferite evenimente sau șansa de a călători în interes profesional, dar în locuri pe care își doreau de mult timp să le viziteze.

Vineri, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia  Berbec și, până la mijlocul lui aprilie, va provoca amânări sau întârzieri în încasarea unor bani. Unii nativi vor fi nevoiți să insiste pentru a-și recupera banii împrumutați sau cheltuiți pentru achiziționarea unor obiecte de care, ulterior, nu au  fost mulțumiți.

În weekend, banii ar putea deveni motiv de ceartă cu un prieten sau motiv de schimbare a unor planuri de afaceri sau colaborări.

În plan sentimental, ziua de duminică va fi cea mai potrivită pentru a aduce un plus de romantism și afecțiune în cuplu . Pentru cei singuri, ziua de duminică poate veni cu o aventură, dar nativilor li se recomandă să își păstrează capul pe umeri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top