Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii trebuie își pregătească, în detaliu, fiecare călătorie și să verifice  actele pe care le redactează ori le expediază.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă puternic influențată de tranzitul retrograd al planetei Mercur. Acesta va da peste cap planurile nativilor și le va cere să refacă documente sau proiecte.

Tranzitul retrograd al planetei Mercur va începe în ziua de 23 martie și va dura până la jumătatea lui aprilie. Mercur, planeta Comunicării, va fi „în mers retrograd” chiar în sectorul Comunicării din astrograma Vărsătorilor. Din acest motiv, se poate spune că Vărsătorii vor fi cei mai afectați de Mercur retrograd,alături de Gemeni și Fecioare.

Mercur retrograd va provoca probleme de comunicare sau încurcături în călătorii, motiv pentru care nativii Vărsător trebuie să verifice cu mare atenție documentele pe care le redactează, le semnează sau le expediază.

Trebuie să își planifice și să își pregătească, în detaliu, fiecare călătorie și, pe cât posibil, să evite subiectele sensibile și să își aleagă cu grijă partenerii de dialog.

Dar, până în ziua de vineri, 23 martie, Vărsătorii vor beneficia din plin de prezența planetelor Uranus, Venus și Mercur în zodia Berbec și în casa Comunicării din astrograma lor.Uranus este planeta care îi patronează pe Vărsători, Venus este planeta Iubirii și Mercur este planeta Comunicării.

În zodia Berbec va ajunge și Soarele, în seara zilei de 20 martie, marcând echinocțiul de primăvară.

Echinocțiul de primăvară este un moment de schimbare și de înnoire pentru toate zodiile. Pentru Vărsători, el poate să aducă noi contracte, noi colaborări, noi afaceri. Echinocțiul  dinamizează viața socială a nativilor și îi ajută să aibă succes atunci când „ies în lume”.

Le amplifică farmecul personal, îi ajută să spună cuvântul potrivit la momentul potrivit, să aibă succes în negocieri și să înceapă afaceri profitabile.

Din acest motiv, Vărsătorii care au de rezolvat probleme legate de acte,  trebuie să plece în calatorii ori au negocieri de purtat, trebuie să profite de conjunctura astrală favorabilă din prima parte a săptămânii.

Dar, pentru că Mercur este retrograd în sectorul Comunicării, iar Marele Benefic Jupiter este retrograd în sectorul Carierei din astrograma lor, după data de 23 martue, nativii Vărsător pot scăpa de restanțe sau pot relua diferite colaborări profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top