Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Gemeni Mergi pe măna ta

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii sunt mult prea ”prinși” cu problemele de la serviciu sau cu demersurile necesare pentru consolidarea carierei și nu mai au nici timp, nici chef, nici energie pentru nimic altceva.

Nici măcar pentru persoana iubită.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Gemeni este dominat de prezența planetei Mercur, acum în tranzit retrograd, în zodia Berbec și în casa Prietenilor, dar și a planurilor de viitor și speranțelor.

Iar în zilele de miercuri și joi Mercur retrograd va forma două aspecte tensionate cu planetele Marte și Saturn, aflate în ”casa Banilor altora” din astrograma lor.

Asta înseamnă că Gemenii vor fi nevoiți să își modifice planurile de viitor sau să renunțe la anumite proiecte din cauza resurselor financiare insuficiente sau din cauza anulării ori amânării unui sprijin financiar promis de un prieten.

Aceste probleme vor fi greu de acceptat de către Gemeni pentru că săptămâna începe, pentru ei, într-o notă optimistă, creionată de discuții favorabile și promisiuni financiare la locul de muncă.

Gemenii ar trebui să nu își facă planuri pe baza acestor simple promisiuni, mai ales că Mercur, planeta Comunicării, este în tranzit retrograd și este chiar planeta care îi patronează.

Optimismul Gemenilor se va atenua din seara zilei de luni, când planetele Marte și Saturn vor acționa în echipă în sectorul Banilor altora din astrograma lor.

Pe de o parte, Marte îi va însemna pe Gemeni să ceară o finanțare sau o mărire de salariu; pe de altă parte, Saturn va veni cu amânări sau cu responsabilități suplimentare.

Joi, 5 aprilie, Gemenii vor simți nu doar efectele careului dintre Mercur retrograd și Saturn, ci și efectele careului dintre Lună și Neptun.

Acesta din urmă va produce tensiuni în cuplu pentru că Gemenii vor fi mult prea ”prinși” cu problemele de la serviciu sau cu demersurile necesare pentru consolidarea carierei și nu vor mai avea nici timp, nici chef, nici energie pentru nimic altceva. Nici măcar pentru persoana iubită.

Ziua de vineri, 6 aprilie, poate aduce o soluție-surpriză prin intermediul unui coleg, o invitație la un eveniment care le va readuce zâmbetul pe buze sau un cadou neașteptat de la partenerul de viață.

În weekend, Gemenii vor avea parte de pasiune în cuplu, iar nativii singuri pot avea parte de aventuri. Tot în weekend, Gemenii vor fi mai preocupați de sănătatea lor și vor dori să se odihnească, deși partenerul de viață și copiii ar putea avea alte planuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top