Connect with us
Horoscop săptămânal 2 - 8 aprilie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii sunt promovați sau premiați la actualul loc de muncă, iar în plan personal, scapă de eventualele tensiuni din cuplu.

Nativii singuri își pot întâlni sufletul-pereche ocazia unui eveniment la care iau parte; deci ar trebui să onoreze invitațiile primite.

Citește și: Horoscopul săptămânii 2 – 8 aprilie 2018 pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță schimbări în cercul de prieteni, din cauza unor nemulțumiri și dezamăgiri acumulate de nativi.

Iar totul va începe chiar luni, când Luna se va afla în zodia Scorpion și va accentua sensibilitatea Peștilor, iar un gest nepotrivit al unui prieten va umple paharul.

Și, cum tot luni planetele Marte și Saturn vor acționa în tandem în casa Prietenilor din astrograma Peștilor, nativii nu vor mai șterge nimic cu buretele, nu vor mai ierta și vor trece la schimbări, eliminând din lista de prieteni pe toți cei care i-au supărat sau dezamăgit.

Marți, 3 aprilie, va fi o zi perfectă pentru planificarea unor călătorii în străinătate sau pentru înscrierea la cursuri de dezvoltare personală.

Miercuri, planeta Mercur, acum în tranzit retrograd, va forma un aspect conflictual cu Marte, planeta Războiului, iar joi, cu Saturn, planeta Responsabilităților. Mercur se va afla în casa Banilor, iar celelalte două planete, în casa Prietenilor.

Astfel, mijlocul săptămânii poate fi marcat, în cazul Peștilor, de un conflict cu prietenii legat de bani sau de renunțarea la un proiect din cauza fondurilor insuficiente. Pentru ultima variantă, nativilor li se recomandă răbdare pentru că soluțiile vor apărea după data de 15 aprilie, când Mercur va reveni la mersul direct în casa Banilor lor.

Vineri, 6 aprilie, Peștii pot fie premiați sau promovați la serviciu sau, dacă au participat la un concurs, se vor afla printre învingători.

În weekend, Luna se va muta în zodia Capricorn și va îndrepta atenția Peștilor spre prietenii adevărați, alături de care aceștia vor prefera să își petreacă timpul liber.

Contextul astral din weekend va favoriza și proiectele personale și prezența nativilor pe rețelele de socializare, unde își pot întâlni și sufletul-pereche.

În plan sentimental, prezența planetei Iubirii, Venus, în sectorul Comunicării din astrogramă îi poate ajuta pe nativii Pești să atenueze eventualele tensiuni din cuplu, iar pe cei singuri, să atragă în viața lor iubirea, cu ocazia unui eveniment la care iau parte, motiv pentru care ei ar trebui să onoreze invitațiile primite în această perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top